Kennis doorgeven, de relatie met de klant versterken

Kennis doorgeven, partnerschap versterken

Het contact met de klant aanhalen is sinds de oprichting de rode draad in onze onderneming. Concreet betekent dat voor ons de klant opzoeken, niet alleen om producten te leveren, maar ook om op basis van gedeelde ervaringen succesvol te zijn. De meest innovatieve technologie├źn en intelligente productsystemen hangen af van hoe de verwerkers ermee omgaan. Wij bieden onze klanten scholingen en opleidingen, omdat een overdracht van kennis niet alleen onze klanten en partners de mogelijkheid biedt om up-to-date te blijven, maar ook onze medewerkers. Zo trachten wij voor alle partijen het niveau hoog te houden.

De Bernhard Remmersacademie voor professionals in de bouw

De Bernhard Remmersacademie is een initiatief van de Duitse Stichting Denkmalschutz en de oprichter, Bernhard Remmers. Het is een Europees instituut voor vakmensen op het gebied van onderhoud, renovatie en restauratie.

Gedenkwaardige bescherming van monumenten door topprestaties

Om de twee jaar verleent de Academie de Bernhard Remmersprijs voor bijzondere prestaties in de monumentenzorg. Op de Denkmal, de Europese beurs voor restauratie, monumenten en stadsvernieuwing in Leipzig worden vaklieden, architecten en opdrachtgevers onderscheiden voor hun bijzondere prestaties in de monumentenzorg.