Kwaliteit en service voor onze klanten

Kwaliteit en service voor onze partners

Dankzij hun jarenlange ervaring met de nieuwste ontwikkelingen en technologie├źn, beschikken onze medewerkers over de nodige deskundigheid en vakkennis om u bij te staan waar nodig. Door continue innovatie en ontwikkeling ontstaan de beste concepten voor nieuwbouw, renovatie, restauratie en monumenten. Uitzonderlijk daarbij is het samenspel tussen onze laboranten aan de ene kant en de hoogwaardige kwaliteitsproducten aan de andere kant. Deze samenwerking leidt ertoe dat de juiste producten met de juiste eigenschappen afgestemd op de gestelde eisen worden toegepast, waardoor voor elke klant steeds de juiste oplossing gevonden kan worden. Onze experts hebben bovendien contacten, toegang en overleg met autoriteiten en specialisten van verschillende Europese instituten en universiteiten.

Remmers is NEN-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd.

Milieucertificaat NEN-EN-ISO 14001:2004

Remmers let op de milieuvriendelijkheid van alle producten. Talrijke rapporten en keuringen bewijzen de milieuvriendelijkheid van onze producten. Wij zijn er terecht trots op, dat we op vele producten het symbool "Blauwe Engel", ons door UNO verleend, mogen vermelden.

STABU Keurmerk

Remmers heeft het STABU-keurmerk gekregen voor haar advies- en besteksysteem. Bestekschrijvers kunnen er nu van op aan dat de bestekposten voldoen aan de STABU-systematiek.

Documentatie en ondersteuning

Uitgebreide documentatie zoals technische merkbladen met uitvoerige gebruiksaanwijzing en productveiligheidsbladen (MSDS) staan u ter beschikking. Ook brochures per product en productgroep zijn gratis aan te vragen. Voor adviezen is het Advies- en Besteksysteem gratis toegankelijk. Er is ook direct contact mogelijk met een van onze regiomanagers.