©
©

Een unieke gietvloer voor jouw project?

U merkt het al: Living Minerals is 'inspired by nature' en dus groen! Dit nieuwe vloersysteem is een cementgebonden mineraal systeem, soms gekend onder de noemer 'woonbeton'. De authentieke look van cement, dat is wat u mag verwachten bij een Living Minerals-vloer. De robuustheid van beton, gecombineerd met de duurzaamheid van polyurethaan.

Door te kiezen voor Living Minerals, kiest u voor een emissievrije vloer zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Dit soort vloer wordt toegepast in dunne lagen, waardoor hij zonder problemen bovenop een bestaande vloer kan geplaatst worden. Hierdoor is een Living Minerals vloer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Dankzij zijn extreme duurzaamheid, is hij perfect geschikt voor een enorme waaier van toepassingen. Van een strakke loft tot unieke villa, van kantoren tot toonzalen, ... Er zijn eindeloos veel kleuren en combinaties beschikbaar.

Wij verzorgen jouw project van A-Z

Welke stijl kies jij?

Een vloer volledig naar jouw keuze, dat is wij jou bezorgen. Je kiest uit 3 afwerkingen: Terrazzo, Polished of Original. Naargelang welke variant je kiest, kies je niet enkel de basiskleur van je vloer maar ook de instrooiing. Hiermee bepaal je volledig zelf hoe je vloer er zal uit zien. Elk type Living Minerals heeft zijn uitdrukkelijke kenmerken en maakt van jouw vloer een uniek stuk.

Wij helpen je graag door je wensen om te zetten in een realistisch project.

Contacteer ons voor een offerte
©

Referenties

Terrazzo, de naam doet denken aan Italië! Daar is ook de stijl van deze prachtige decoratieve vloeren van afkomstig.

Dankzij de eindeloze mogelijkheden qua kleur en instrooimateriaal, creëer je gaandeweg een unieke vloer voor jouw project. Denk bijvoorbeeld aan stukjes glas, natuursteen of zelfs gerecupereerde tegels. Hiermee draag je zelfs je steentje bij aan het milieu.

Een Polished-vloer geeft je de uitstraling van een betonvloer, zonder de vervelende nadelen.

De naam zegt het zelf: na afwerking wordt jouw vloer opgeschuurd/gepolijst waardoor de typische glanzende afwerking tevoorschijn komt. Hierdoor wordt de betonlook geaccentueerd. Door net meer of minder te polijsten, bepaal je de glansgraad zelf.

Een originele Living Minerals-vloer, in beide betekenissen van het woord!

Onze "Original" gietvloer kenmerkt zich door zijn schakeringen, die doen denken aan beton. Perfect te combineren met een modern interieur. Na plaatsing wordt deze variant afgewerkt met een toplaag, die een matte of net zeer glanzende afwerking tevoorschijn tovert.

FAQ

Heb je vragen over gietvloeren? Klik hier voor veelgestelde vragen en antwoorden over cementgebonden vloersystemen of contacteer ons voor meer informatie. • Wat is een Living Minerals-vloer?
 • Wat zijn de voordelen van een cementgebonden vloer?
 • Is een Living Minerals-vloer combineerbaar met vloerverwarming?
 • Kan Living Minerals gecombineerd worden met andere vloersoorten?
 • Is een Living Minerals-vloer makkelijk te onderhouden?
 • Is een gietvloer vatbaar voor scheuren en/of krassen?
 • Is een gietvloer duurder in vergelijk met andere vloersoorten?
 • Wat zijn de mogelijke toepassingen van een gietvloer?
 • Zijn er diverse afwerkingen mogelijk?
 • Hoelang duurt de plaatsing van een gietvloer?
 • Wanneer kan mijn nieuwe vloer in gebruik genomen worden?
 • Is een gietvloer kind- en diervriendelijk?
 • Wat is de levensduur van een gietvloer?
 • Op welke ondergrond kan een gietvloer geplaatst worden?