©

Houtbeschermingssystemen voor de vakman

Milieuvriendelijk, efficiënt & duurzaam

Synergie van ervaring en knowhow in elk product

De houtbeschermingssystemen van Remmers bewijzen zich jaar na jaar in het ambachtelijke houtwerk, de houtindustrie en de verfgroothandel.

Het brede assortiment biedt voor elke toepassing op hout - binnen of buiten - de gepaste producten en systemen aan: van impregneringen en gronderingen over semi-filmvormende en diklagige houtbeitsen tot weerbestendige oliebeitsen en houtveredelingssystemen.

Toonaangevende leverancier in verschillende domeinen:

  • Lakken voor houtconstructies en prefabwoningen
  • Ambachtelijke watergedragen meubellakken
  • Industriële houtlakken voor ramen en deuren

Remmers staat garant voor buitengewone topkwaliteit, zichtbaar bij iedere laag. Belangrijk daarbij is: al onze producten worden in Duitsland vervaardigd en worden door onafhankelijke instituten getoetst aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

De gronderingen van Remmers zorgen voor de beste hechting tussen de ondergrond en de bovenlagen. De verschillende gronderingen vervullen - afhankelijk van het oppervlak - de gepaste functies, bijv. als roestwerende hechtgrond, als bescherming tegen houtinhoudstoffen of als verheldering van verweerd of vergrijsd hout.

De 3-in-1 houtbeitsen van Remmers zijn kwalitatief hoogstaande producten samengesteld uit houtbeschermende impregneringen, gronderingen en beitsen.

De meest effectieve manier om extra waardevolle houten bouwonderdelen, zoals profielhout, tuinmeubelen, maar ook ramen en deuren te beschermen, is met behulp van de filmvormende houtbeitsen van Remmers!

Om goed te kunnen functioneren, moeten maathoudende houten bouwelementen een hoge dimensiestabiliteit hebben. Diklagige houtbeitsen zijn hiervoor nog steeds de best beschikbare technologie.

De houtveredelingsproducten voor binnenshuisvan Remmers laten enerzijds de schoonheid van het hout volledig tot zijn recht komen en waarborgen anderzijdsde aantrekkelijkheid en de stabiliteit van het basismateriaal.

Tot deze categorie behoren aanvullende en speciale producten uit ons assortiment, die voor wat betreft de toepassing universeel of in combinatie met andere houtproducten verwerkt kunnen worden.

3 technologieën voor optimale resultaten

De beproefde klassiekers: solventgedragen systemen

De voorbije 70 jaar heeft Remmers zich opgeworpen als een leidinggevende, over heel Europa actieve specialist op vlak van houtbescherming en -veredeling. Hierbij lag de nadruk meer specifiek op de solventgedragen houtbeitsen, steeds opnieuw doorontwikkeld om aan de strengste normeringen te voldoen.

De nieuwste generatie: watergedragen systemen

Als alternatief voor de solventgedragen klassiekers heeft Remmers de laatste jaren bijzonder intensief gewerkt met nieuwe, milieuvriendelijke alternatieven op waterbasis.
Met het volledig nieuwe assortiment watergedragen houtbeschermingssystemen gaat Remmers nu nóg een stapverder: de aangeboden producten vertegenwoordigen een volledig nieuwe productgeneratie, veel beter dan de traditionele producten op basis van solventen.

De toekomst: producten op basis van duurzame grondstoffen

Dat duurzaamheid niet gewoon een trendy woord is,maar eerder een symbool van verantwoorde keuzes m.b.t.milieu, gezond wonen en levenskwaliteit, bewijst Remmers met de nieuwe lage-emissie [eco]-producten op basis van duurzame grondstoffen. Of het nu gaat om houtoppervlakken binnenshuis of buitenshuis, [eco] staat voor hoogstaande ecologische en lage-emissie oplossingen.

Peintures et lasures pour le professionnel

34 produits trouvés
  Afficher tous les filtres

Vue :

N° d’art. 710001

Lasure de protection du bois, haut de gamme, solvantée, avec une efficacité accrue, réservée à l'usage professionnel.

N° d’art. 712001

Lasure de protection du bois de qualité supérieure à base d'eau, à séchage rapide, pour usage professionnel

N° d’art. 714603

Primaire spécial pour l'éclaircissement du bois grisé et altéré par les intempéries

N° d’art. 713001

Lasure décorative aqueuse en gel, avec une très haute protection contre les UV, universellement utilisable pour bois à l'intérieur et à l'extérieur

N° d’art. 721001

Lasure épaisse aqueuse au très bon tendu, pour les fenêtres, portes et autres boiseries haut de gamme

N° d’art. 714701

Primaire d'adhésion pour métaux, plastiques durs et bois avec protection anti-corrosion & isolant contre les substances naturelles du bois

N° d’art. 720001

Peinture bois aqueuse pour fenêtres, portes et autres éléments en bois haut de gamme

N° d’art. 709001

Systeme 1-pot en phase aqueuse avec effet isolant, pour constructions en bois de qualité

N° d’art. 715003

Apprêt adhésif pour métal, plastique rigide & bois, avec protection antirouille & isolant contre les composants de bois pour usage extérieur

N° d’art. 136801

Décapage & enlèvement de graffiti

N° d’art. 237505

Vitrificateur incolore monocomposant pour parquet qui peut être appliqué au rouleau

N° d’art. 232303

Peinture de protection contre les intempéries, pour le bois et autres supports à l'intérieur et à l'extérieur

©

Expertise

Uitgebreide informatie en actuele vakkennis op het gebied van hout en natuurlijke vijanden van hout. Bescherming van hout tegen water en duurzaamheid. Profiteer nu van onze expertise.

Profiteer nu van onze expertise.

Meer informatie

Alle producten op maat van de klant aankleurbaar

Volautomatisch kleurconcept

Bijna alle producten uit dit assortiment kunnen naast de gangbare standaardkleuren ook in afzonderlijk aankleurbaretinten verkregen worden. Met behulp van het innovatieve meettoestel COLORCATCH NANO kan de kleur bijvoorbeeld aande hand van een prototype bepaald worden. Met de Remmers-mix menginstallatie wordt de gewenste productvariantmet deze tint aangekleurd.

De voordelen voor verfgroothandels en vakmannen

  • Eenvoudige kleurkeuze en controle met de innovatieve COLORCATCH NANO
  • Solvent- en watergedragen producten in één installatie aankleurbaar
  • Omvangrijke databank met recepten voor de Remmers-mix menginstallatie

Meer informatie over de innovatieve COLORCATCH NANO-technologie kan u in onze brochure vinden.

©

Houtbeschermingssystemen voor de vakman

Milieuvriendelijk, efficiënt & duurzaam

Meer informatie over onze hoogwaardige houtbeschermingsproducten, vindt u in onze brochure.