©

Verduurzamen van gebouwen

De overgrote meerderheid van het woningbestand is sterk verouderd en heeft daarom, naast een comfort- en energetische renovatie, ook een bouwtechnische renovatie nodig. Er zijn tal van voordelen verbonden aan een grondige BENOvatie. Zo stijgt een kwalitatief gerenoveerd gebouw meteen in waarde, maar het zorgt er ook voor dat het zijn waarde behoudt voor de toekomst.

Bovendien heeft een duurzame renovatie een positief gevolg voor onderhoudswerken en -kosten. Enerzijds heeft een oud gebouw of oude woning vaker een grote herstelling of onderhoudswerken nodig. Een geBENOveerd gebouw heeft minder onderhoud nodig, en kost dus minder. Anderzijds heeft achterstallig onderhoud een grote impact op de isolatiewaarde en het leefklimaat van een gebouw. Bovendien kan er schade ontstaan, zoals bijvoorbeeld schimmels. Meer nog: systematisch onderhoud zorgt voor meer inzicht en minder kosten.

Tenslotte zorg je met een BENOvatie voor een verduurzaming en langdurige bescherming van het gebouw. De functionaliteit van het gebouw of de ruimte blijft gewaarborgd, en dus wordt de levensduur van het gebouw verlengd. Remmers helpt uw gebouw toekomstbestendig te maken zonder de historische waarde te verliezen.

"Systematisch onderhoud zorgt voor meer inzicht en minder kosten. Duurzaam onderhoud brengt dus geld op!"

Ruben Vugteveen, Sales Director
©