©

Remmers Industrielacke

Hoogwaardige oppervlaktematerialen voor industriële coatingtechnologie voor interieurs

Over Remmers Industrielacke

Remmers Industrielacke is met meer dan 200 medewerkers dé specialist voor de productie van hoogwaardige coatings voor de industriële productie van oppervlakken.

Met onze veelzijdige producten beschermen en verfraaien we oppervlakken. Traditioneel stammen we uit de sector van lakken voor houten ondergronden, maar we hebben onze succesvolle coatingtechnologie snel uitgebreid tot "hout-gerelateerde" sectoren zoals spaan- en houtvezelplaten. Vandaag de dag zijn we ook actief in vele andere sectoren, zoals de vormgeving van oppervlakken uit kunststof, kunststof-hout combinaties of zelfs ondergronden uit metaal.

Remmers Industrielacke heeft een uiterst veelzijdig assortiment: ons kernprogramma bevindt zich traditioneel in de laktechnologie, waar we, naast onze standaardproducten, ook speciale oplossingen op maat voor individuele behoeften bieden. Naast een hoge productkwaliteit bieden wij onze klanten advies en ondersteuning.

Aangezien we oorspronkelijk uit de houtsector komen, zijn we gewend aan een ondergrond die vaak een hele uitdaging vormt. Daarom zijn we in staat om voor de meest uiteenlopende materialen unieke oplossingen te bieden op het gebied van design en functionaliteit.

Korte beslissingslijnen, snelle levertijden en een nauw contact met de klanten zijn het geheim van een perfect functionerende dienstverlening. Naast hooggekwalificeerde laboratoriummedewerkers en een technische buitendienst, die u op elk moment kunnen bijstaan voor het uitwerken van oplossingen voor uw individuele eisen, stelt Remmers Industrielacke nog een andere mogelijkheid ter beschikking van de klanten: ons competentiecentrum.