Bakkerswaren, snacks en aanverwante sectoren

Bakkerijvloeren van premium kwaliteit

Hygiëne en veiligheid zijn de sleutelwoorden in de hedendaagse voedingsindustrie, en dat geldt zeker voor industriële bakkerijen. Daarom is de keuze voor een veilig en vloeistofdicht vloersysteem eerder een noodzaak dan een deugd. De industriële vloeren van Remmers zijn opgewassen tegen water, vetten en andere vloeistoffen die kunnen leiden tot gladheid en slipgevaar. Ze zijn bovendien bestendig tegen chemische stoffen, zuren en temperaturen die typisch zijn voor bakkerij- en snackproductie.

Remmers heeft in al die jaren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in het ontwikkelen, produceren en aanbrengen van bakkerijvloeren. Door de kwaliteit en het succes, is Remmers een veelgevraagde partner voor bedrijven in dit segment van de voedingsindustrie. Zij kunnen erop vertrouwen dat de vloeren dankzij de kennis en ervaring van Remmers voldoen aan de strengste hygiëne- en veiligheidscriteria, waaronder de HACCP-normen.

Specifieke wensen of eisen? Al onze vloercoatings worden volledig op maat gemaakt, steeds in de kleur van uw voorkeur.

©

Vloeren zonder zorgen

Erkende partners in heel Europa

Voor de plaatsing van onze gietvloeren doen we beroep op een uitgebreid netwerk aan erkende partners binnen heel Europa. Succes gegarandeerd!

Oplossingen op maat

Vloeren voor de levensmiddelenindustrie moeten aan een groot aantal eisen voldoen. Remmers systemen bieden oplossingen op maat met alle vereiste eigenschappen.

HACCP conform

HACCP is van essentieel belang voor de voedingsindustrie. Deze normen waarborgen de voedselveiligheid door het identificeren en beheersen van mogelijke gevaren in het productieproces.

Robuust en slijtvast

De HACCP vloercoatings van Remmers zijn ontwikkeld om meest zware mechanische, chemische en thermische belastingen te weerstaan in elke sector van de voedings- en drankenindustrie.

Voordelen van een kunststof bakkerijvloer

 • HACCP conform
 • Voedselveilig
 • Bestand tegen hoge temperaturen
 • Bestand tegen chemicaliën en agressieve reinigingsmiddelen
 • Uitstekende weerstand & mechanische bestendigheid
 • Geur- en smaakneutraal
 • Duurzaam
 • Diverse antislip coatings mogelijk
 • Naadloos
©

Laat u inspireren

Lotus Bakeries koos voor het Remmers Crete SL 80-systeem voor hun vestigingen in Roeselare en Lembeke (België), goed voor maar liefst 8000 m2! Remmers Crete-systemen zijn beschikbaar in een ingestrooide en gladde versie. Een ingestrooide versie kan zorgen voor meer slipweerstand waar nodig. Lotus Bakeries koos voor een gladde uitvoering voor hun productiefaciliteiten. Van vloer tot koekje, hun keuze voor het Remmers Crete SL 80-systeem zorgt voor een zorgeloze rit naar perfectie in elk Biscoff speculoosje!

Verstegen Spices and Sauces heeft besloten om het Remmers Crete-vloersysteem te installeren in hun productiefaciliteiten. Het Remmers Crete-vloersysteem staat bekend om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor het de perfecte keuze is voor Verstegen Spices and Sauces om te voldoen aan de hoge eisen van hun productieomgeving.

Het Remmers Crete-vloersysteem biedt niet alleen een strakke en professionele uitstraling, maar het is ook bestand tegen zware belastingen en chemische invloeden, waardoor het ideaal is voor de voedingsindustrie. Van kruiden- en sauzenbereiding tot verpakking, Verstegen Spices and Sauces kan vertrouwen op het Remmers Crete-vloersysteem om een hygiënische en veilige werkomgeving te bieden voor hun medewerkers en om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven in elk potje kruiden en specerijen!

Nog enkele van onze referenties in de bakkerijsector: Sanorice Veenendaal (NL), Veldt Cookies & Crackers Veenendaal (NL), Bakkerij Nollen Hengevelde (NL), Europastry Oldenzaal (NL), Poppies (BE), Astra Sweets (BE), Barry Callebaut (BE) en Belcolade (BE).

Vereisten voor HACCP vloeren

Perfect aangepast voor elk onderdeel van de voedingsindustrie

 • Chemische bestendigheid
 • Voedselveilig volgens HACCP
 • Minimale productieonderbreking
 • Reiniging en onderhoud
 • Instelbare slipweerstand
 • Temperatuurbestendig
 • Mechanische belastbaarheid
©

Verschillende toepassingen

De Remmers vloercoatingsystemen voor de levensmiddelenindustrie zijn fysiologisch onschadelijk, slipvast, temperatuurbestendig, naadloos en onderhoudsarm. Daarnaast zijn ze emissiearm volgens de richtlijnen van de Commissie voor de sanitaire Beoordeling van voor de Bouw bestemde producten (AgBB). In combinatie met een excellente bestendigheid tegen verschillende agressieve bestanddelen van levensmiddelen, voldoen Remmers vloercoatings ideaal aan alle eisen gesteld aan vloercoatings in de levensmiddelenindustrie.

Remmers Crete vloeren zijn o.a. geschikt voor producenten van suikerwaren, snacks en snoepjes, suikerraffinaderijen en suikerwerkindustrie, producenten van deegwaren, industriële bakkerijen, brood- en banketfabrieken, chocoladefabrikanten en cacaoverwerkende industrie, maalderijen en meelfabrieken, producenten van kant-en-klaar maaltijden en producenten van sauzen en kruiden.

Vragen of advies?

Wij adviseren u graag!

Vlaanderen & Wallonië

Account Manager Flooring

Wilfried Smolders

wilfried.smolders@remmers.be +32 (0)472 11 06 40
Noord-West Nederland

Account Manager Flooring

Rob Vlegels

r.vlegels@remmersbv.nl +31 (0)6 53 75 66 94
Noord-Oost Nederland

Account Manager Flooring

Freek Heersping

f.heersping@remmersbv.nl +31 (0)6 22 52 39 00
Zuid Nederland

Account Manager Flooring

Marc Hogema

m.hogema@remmersbv.nl +31 (0)6 53 14 85 92

Industrievloer laten plaatsen zonder zorgen?

Vraag hier uw gratis offerte aan bij één van onze erkende partners!

Klik hier

©