©

Bakkerijvloeren van premium kwaliteit

Hygiëne en veiligheid zijn de sleutelwoorden in de hedendaagse voedingsindustrie, en dat geldt zeker voor bakkerijen en pattisiers. Daarom is de keuze voor een veilig en vloeistofdicht vloersysteem eerder een noodzaak dan een deugd. Remmers biedt een breed assortiment aan innovatieve kunststofvloeren voor deze sector.

Remmers heeft in al die jaren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in het ontwikkelen, produceren en aanbrengen van kunststof vloeren. Door de kwaliteit en het succes van de Remmers Crete gietvloeren, is Remmers een veelgevraagde partner voor bedrijven in dit segment van de voedingsindustrie. Zij kunnen erop vertrouwen dat de vloeren dankzij de kennis en ervaring van Remmers voldoen aan de strengste hygiëne- en veiligheidscriteria, waaronder de HACCP-normen.

Specifieke wensen of eisen? Al onze kunststof vloeren worden volledig op maat gemaakt, steeds in de kleur van uw voorkeur.

©

De voordelen van een kunststof bakkerijvloer

  • HACCP-goedgekeurd
  • Snelle plaatsing van gietvloer
  • Vloeistofdichte gietvloer
  • Voedselveilig
  • Mechanisch belastbaar en bestand tegen hoge temperaturen
  • Bestand tegen chemicaliën en agressieve reinigingsmiddelen
  • Geur- en smaakneutraal
  • Antislip
  • 100% naadloos

Bereken uw prijs

©

Vereisten aan de vloer

De kunststofvloeren van Remmers voldoen aan de meest uiteenlopende eisen.

Verschillende toepassingen

De Remmers vloercoatingsystemen voor de levensmiddelenindustrie zijn fysiologisch onschadelijk, slipvast, temperatuurbestendig, voegloos en onderhoudsarm. Daarnaast zijn ze emissiearm volgens de richtlijnen van de Commissie voor de sanitaire Beoordeling van voor de Bouw bestemde producten (AgBB). In combinatie met een excellente bestendigheid tegen verschillende agressieve bestanddelen van levensmiddelen, voldoen Remmers vloercoatings ideaal aan alle eisen gesteld aan vloercoatings in de levensmiddelenindustrie

Voor alle zones met middelmatige tot zware belasting zoals uw productiezone. Ook voor zones waar hitte wordt waargenomen zoals in de rijskast of in de zone van uw bakovens is het systeem SR Floor CR 80 perfect geschikt.

SL Floor 02 / 02-1 is geschikt voor de zones met lagere temperatuur, zoals de zone waar uw gebak en brood afkoelt of uw opslagruimte.