• ©

  Industriële brouwerijvloeren

  Hittebestendige vloeren

  Industriële brouwerijvloeren

  Hittebestendige vloeren

 • ©

  Industriële brouwerijvloeren

  Hittebestendige vloeren

  Industriële brouwerijvloeren

  Hittebestendige vloeren

 • ©

  Industriële brouwerijvloeren

  Hittebestendige vloeren

  Industriële brouwerijvloeren

  Hittebestendige vloeren

 • ©

  Industriële brouwerijvloeren

  Hittebestendige vloeren

  Industriële brouwerijvloeren

  Hittebestendige vloeren

Kwalitatieve industriële vloeren voor brouwerijen

In de voeding- en drankenindustrie is de vraag naar naadloze en hittebestendige industriële vloeren hoog. Waarom? Omdat industriële gietvloeren moeten voldoen aan belangrijke voorwaarden inzake hygiëne, mechanische bestendigheid en zuur- en vochtresistentie. Dit principe geldt zeker voor brouwerijen, waar de vloerbekleding bestand moet zijn tegen temperaturen tot 120° celsius.

Geen wonder dat de PU betonvloeren van Remmers reeds terug te vinden zijn in ambachtelijke brouwerijen met wereldfaam, biercafé's en microbrouwerijen. Onze partners kunnen er steeds op vertrouwen dat de vloeren dankzij de kennis en ervaring van Remmers voldoen aan de strengste hygiëne- en veiligheidscriteria, waaronder de HACCP-normen.

Specifieke wensen of eisen? Al onze gietvloeren worden volledig op maat gemaakt. Bovendien heeft u de keuze uit een rijk kleurenassortiment.

©

De voordelen van een Remmers Crete brouwerijvloer:

 • HACCP-goedgekeurd
 • Snelle plaatsing van gietvloer
 • Vloeistofdichte gietvloer
 • Voedselveilig
 • Mechanisch belastbaar en bestand tegen hoge temperaturen
 • Bestand tegen zuren en agressieve reinigingsmiddelen
 • Geur- en smaakneutraal
 • Antislip
 • 100% naadloos

Bereken uw prijs

Remmers Crete voor uw nieuwe vloer

Zoals u weet heeft een brouwerij dagelijks te maken met specifieke belastingen. Deze dagelijkse belastingen vormen een ware uitdaging voor uw (nieuwe) vloer! Remmers Crete biedt een oplossing voor de steeds strenger wordende eisen met betrekking tot hygiëne in de levensmiddelenindustrie.

Daar waar conventionele kunststofvloeren geen stand houden, weet Remmers Crete PU-beton zich te bewijzen in diverse toepassingen. Denk aan chemicaliën, agressieve stoffen, stoot- en slagbelastingen en zware wrijvingskrachten: Remmers Crete is voor de vele extreme eisen het perfecte vloersysteem.

Het Remmers Crete-systeem beschermt niet enkel tegen hoge thermische, mechanische en chemische belastingen maar bevat daarenboven geen gevaarlijke stoffen. Hierdoor voldoet het systeem aan de strenge eisen van de EU met betrekking tot de HACCP voedsel- en warenwetgeving.

Het Remmers Crete-systeem bestaat uit diverse types. Elk type PU cementvloer heeft zijn eigen specifieke toepassing en eigenschappen. Zo wordt Crete BL 120 of RT 130 gebruikt voor de plaatsen waar er hoge temperatuurverschillen waarneembaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan uw brouwzaal.

Ook voor uw winkelinrichting heeft Remmers de correcte oplossing: gaat u voor een designvloer met metallic afwerking, of een strakke en geluiddempende vloeroplossing? U hebt de keuze!

Andere toepassingen

©

Verschillende toepassingen

De Remmers vloercoatingsystemen voor de levensmiddelenindustrie zijn fysiologisch onschadelijk, slipvast, temperatuurbestendig, voegloos en onderhoudsarm. Daarnaast zijn ze emissiearm volgens de richtlijnen van de Commissie voor de sanitaire Beoordeling van voor de Bouw bestemde producten (AgBB). In combinatie met een excellente bestendigheid tegen verschillende agressieve bestanddelen van levensmiddelen, voldoen Remmers vloercoatings ideaal aan alle eisen gesteld aan vloercoatings in de levensmiddelenindustrie

De zware belastingen op de vloer van de brouwzaal zijn een uitdaging voor de vloer. Met SR Floor CR 120-01 bent u zeker van een stevige vloer, bestand tegen de meest zware uitdagingen.

De vloer van uw bottelarij, magazijn of opslagruimte wordt met SL Floor 02 / 02-1 voorzien van een aangepaste vloer die niet alleen vloeistofdicht is, maar ook onderhoudsvriendelijk.

Een functionele brouwerijvloer?

Contacteer ons en vraag vandaag nog vrijblijvend een GRATIS offerte aan.

Bereken meteen uw prijs!

Kies uit verschillende kleuren

Al onze PU betonvloeren worden vakkundig op maat gemaakt. Hierbij heeft u de keuze uit een uitgebreid kleurenassortiment. Want naast functioneel zijn onze gietvloeren ook uiterst decoratief. Beige, oker of blauw? U kan kiezen uit maar liefst 6 verschillende kleuren. Onze adviseurs geven u graag vrijblijvend advies zodat u steeds de beste keuze maakt.

 • Rood

  Standaardkleur Crete 201

 • Oker

  Standaardkleur Crete 102

 • Middelgrijs

  Standaardkleur Crete 742

 • Groen

  Speciale kleur Crete 611

 • Blauw

  Speciale kleur Crete 515

 • Beige

  Speciale kleur Crete 114

High Performance Industrievloeren

Ontdek alle mogelijkheden voor uw brouwerij