• ©

  Industriële vloeren

  Elektrostatisch afleidende vloeren

  Industriële vloeren

  Elektrostatisch afleidende vloeren

 • ©

  Industriële vloeren

  Elektrostatisch afleidende vloeren

  Industriële vloeren

  Elektrostatisch afleidende vloeren

 • ©

  Industriële vloeren

  Elektrostatisch afleidende vloeren

  Industriële vloeren

  Elektrostatisch afleidende vloeren

Toepassingsgebieden

Automobielindustrie/werktuigbouw: mechanisch belastbaar en slijtvast

De eisen aan vloercoatingsystemen in de automobielindustrie, in de werktuigbouw en de toeleveranciers hiervan zijn veelvoudig. Daarbij komt de mechanische belastbaarheid in deze zones vaak op de eerste plaats. De hier gebruikte zware machines en installaties oefenen punt- en vlakbelasting uit op de ondergrond. Ongeschikte vloercoatings kunnen hierbij onder druk sterk beschadigen en hun werking verliezen!

Elektronische industrie: elektrostatisch afleidend en geschikt voor ESD

In de elektronische industrie spelen de juiste, voor ESD geschikte, vloercoatings een belangrijke rol. Elektrostatische opladingen vormen een alomtegenwoordigprobleem en kunnen op verschillende manieren tot uiting komen. Met de hoogwaardige vloeren van Remmers wordt de elektrostatische oplading van mens en machines verhinderd.

Chemische industrie: vloeistofdicht en chemicaliënbestendig

In de chemische en farmaceutische industrie worden als gevolg van het productieproces vele agressieve stoffen gebruikt. Remmers ontwikkelde hiervoor vloersysteemoplossingen die niet alleen een extreem hoge chemicaliënbestendigheid hebben, maar tegelijk vloeistofdicht, scheuroverbruggend, berijdbaar en heel goed bestand zijn tegen mechanische belastingen. Zelfs bij extreme vochtigheid kan gekozen worden voor een antislip systeem, zodat ook op lange termijn de hoogste veiligheid gegarandeerd kan worden.

De juiste keuze om spanning af te bouwen

De eisen aan een industrievloer zijn zeer uitgebreid. Een industrievloer moet naast voldoende sterk en draagkrachtig ook lange tijd bestand zijn tegen belasting en zo weinig mogelijk onderhoud en reparatie vragen. Remmers vloeren zijn inzetbaar in de meest uiteenlopende branches, zoals bijvoorbeeld de elektronische industrie.

Remmers elektrostatisch afleidende vloercoatings verhinderen elektrostatische oplading van personen of voorwerpen. Dankzij de goede geleidende eigenschappen van de tussenlaag hoeven de koperen strips niet meer arbeidsintensief als raster te worden aangebracht. In de regel is aansluiting op de aardingspunten voldoende. De vloercoating biedt zo weerstand aan mechanische belasting.

Door de snelle en eenvoudige wijze waarop die gelegd wordt, bespaart dit niet alleen materiaal en tijd, maar vooral ook zenuwen en geld. Wanneer heel gevoelige bouwdelen en gevoelige elektronica zelfs tegen minimale elektrostatische oplading beschermd moeten worden, kan gebruik worden gemaakt van onze vloercoatingsystemen conform de ESD-norm. Dit moet tot in het kleinste detail kloppen. Het biedt de perfecte conditie om ontspannen te werken op zeer gevoelige plaatsen.

Ook voor uw kantoren heeft Remmers de correcte oplossing: gaat u voor een designvloer met metallic afwerking, of een strakke en geluiddempende vloeroplossing? U hebt de keuze!

Andere toepassingen

©

High Performance Industrievloeren

Ontdek alle mogelijkheden voor uw ESD vloer