Garantiesystemen

Een concept met garantie op succes

©

RSG - Remmers Systeem-Garantie

Wie zijn droom van een eigen woning wil realiseren, staat voor de keuze: een instapklare woning kopen of zelf bouwen? Naast de financiering, de grootte of de omgeving, staat één ding centraal: de zekerheid. Zekerheid bij het bouwen, zekerheid bij het wonen en zekerheid voor de toekomst. Voor het coaten van houten ramen en deuren werken gecertificeerde RSG-partners daarom met premium-producten van de firma Remmers. Voor u als opdrachtgever betekent dit: Dubbele garantie = dubbele zekerheid. Immers: enkel gecertificeerde RSG-partners geven u de uitgebreide garanties van de Remmers Systeem-Garantie (RSG*) op de gebruikte RSG-productsystemen over een periode van 10 jaar.

Om het even of u kiest voor een nieuwbouw of voor een renovatieproject: Met de RSG* hebt u, bovenop de wettelijk voorgeschreven garantie van 5 jaar, een extra garantie van nog eens 5 jaar op het gebruikte RSG-systeem - en dat voor 100 %. De RSG* is een gecertificeerde kwaliteitsgarantie. Met andere woorden: over de volledige tijdspanne van 10 jaar zit u helemaal veilig en garanderen wij: 10 jaar zonder herschilderen!

RIG - Remmers International Guarantee

Ook bij renovatieprojecten garandeert Remmers kwaliteit. Dankzij de RIG - Remmers International Guarantee - bent u zeker van een premium kwaliteit bij het afdichten van uw (voorraad)kelder. Een concept met een garantie op succes!

Bij Remmers staat de kwaliteit van de product- en systeemoplossingen centraal. En omdat wij zo zeker zijn van onze zaak, geven wij deze zekerheid graag door: RIG is een kwaliteitsmerk voor de perfecte planning en uitvoering, zowel voor u als de aannemer. Wij zorgen voor een 10-jarige verzekering zodat u met een gerust hart kan starten aan uw renovatieproject.

©