©

Kunststofvloeren voor de automotive sector

©

Bestand tegen zware belastingen

Het gebruik van kunststofvloeren zit momenteel in de lift in de automotive industrie. De reden? Deze vloeren zijn goed bestand tegen de zware mechanische belasting door voertuigen en zijn resistent tegen agressieve chemicaliën. Hierdoor zijn kunststofvloeren een populaire keuze in de autobranche. Of het nu gaat om garages, werkplaatsen, productieruimtes of parkings, Remmers produceert kunststofvloeren die voldoen aan uw individuele wensen. Al onze industrievloeren voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden:

  • Mechanisch belastbaar en taai-elastisch
  • Antistatisch / ESD-compatibel
  • Lage emissie & hygiënisch
  • Vloeistofdicht en chemisch bestendig
  • Temperatuurbestendig tot 130°C
  • Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden
  • Antislip afwerking mogelijk

Mechanisch belastbaar en vloeistofdicht

De eisen die in de automobielindustrie, de machinebouw en de toeleveringsbedrijven aan vloercoatingsystemen worden gesteld, zijn zeer uiteenlopend. Mechanische belastbaarheid is vaak de hoogste prioriteit in deze gebieden. Belasting door zware machines en transportmiddelen, zorgt dat er veel punt- en oppervlaktebelasting uitgevoerd wordt op de ondergrond.

Ook zorgen verschuivingen van zwaar materiaal en transportmiddelen ervoor dat de ondergrond ongelijk belast wordt. Ongeschikte vloercoatings kunnen onder de druk ernstig worden beschadigd en hun functionaliteit verliezen. Remmers biedt hoogwaardige vloercoatingsystemen voor de automobielindustrie en de machinebouw, die speciaal zijn ontworpen om aan individuele eisen te voldoen. De goede vloei-eigenschappen zorgen voor een gelijkmatig effen oppervlak. Bovendien zijn ze bijzonder slipvast, slijtvast en zorgen ze dus voor een hoge arbeidsveiligheid in combinatie met een lange levensduur.

©

Verschillende toepassingen

Heeft u een autogarage of een werkplaats? Wij leggen uw garagevloer binnen één dag. Al onze gietvloeren zijn zwaar mechanisch belastbaar en bestend tegen stoffen als motorolie en vet.

Naast functioneel zijn onze gietvloeren ook decoratief. Kies voor een gietvloer die past bij de stijl van uw showroom. Van strakke effen unikleur gietvloeren tot flake gietvloeren, de opties zijn oneindig.

Ontdek onze coatingsystemen voor overdekte en openbare parkings. Onze parkeervloeren zijn zwaar mechanisch belastbaar en bestand tegen agressieve chemicaliën zoals motorolie en vetten.

Al onze productievloeren voor de auto industrie zijn bestand tegen zware belasting en chemicaliën. Bovendien zijn ze volledig vloeistofdicht en antislip.

Bent u de eigenaar van en carwash of heeft u een wasplaats bij uw autogarage? Al onze vloersystemen zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast, naadloos en antislip. Ze zijn ook mechanisch en chemische belastbaar.