©

Garantiesystemen voor houten ramen en deuren

De hoogste kwaliteit voor duurzame ramen en deuren

Behaaglijk. Natuurlijk. Duurzaam.

Hout in al zijn facetten

Ramen en deuren geven gebouwen een gezicht. Niet enkel zijn ze de verbinding met de buitenwereld, laten ze het zonlicht binnen en houden ze de warmte binnen, maar ze zijn bovendien een persoonlijke visitekaartje van het huis en geven het een geheel eigen stijl.

Daarom is het vaak erg moeilijk om de juiste componenten en materialen te kiezen. Lees hier meer over houten ramen en deuren, en u zult merken: ramen uit het natuurlijke materiaal hout zijn altijd een goede keuze.

©

Aangenaam binnenklimaat

De natuurlijke uitstraling van hout kan door geen enkele decoratieve folie of stijlduplicaat worden vervangen. Want hout kan veel meer: denk aan warmtegeleiding en regulatie van luchtvochtigheid.

Houten ramen helpen u besparen

Amper te geloven, maar toch waar: hout van 1 cm dik isoleert evenveel als een bakstenen muur van 10 cm dik. Met houten ramen bespaart u energie, en dus ook geld.

Duurzaam en efficiënt

Oude/beschermde gebouwen hebben nagenoeg allemaal ramen en deuren uit hout, die al generaties lang standhouden. Om die reden worden hiervoor overheidssubsidies en voordelen toegekend.

©

De hoogste kwaliteit voor duurzame houten ramen en deuren

Induline Premium-coatings

Remmers heeft met Induline Premium-coatings de norm gezet voor oppervlaktetechnologieën voor duurzame houten ramen en deuren. Impregneren, primerlagen, tussenlagen & toplagen - transparant en dekkend: het Induline-gamma omvat alle mogelijke productoplossingen voor duurzaam beschermde ramen en deuren. Het hout wordt niet enkel duurzaam beschermd tegen weersinvloeden, maar Induline-coatingsystemen zorgen ook voor langere onderhoudsintervallen: Dit betekent gegarandeerd ten minste 10 jaar geen renovatiecoating!

Voordelen van Induline-systemen

  • Ze zorgen voor een duurzame bescherming tegen weersinvloeden
  • Ze zijn gebaseerd op de modernste grondstoffen
  • Ze worden in heel Europa met veel succes gebruikt
  • Ze zijn verkrijgbaar in talrijke standaardkleuren
  • Ook speciale kleuren zijn mogelijk

Meer informatie

Voor blijvend mooie ramen en deuren

Tips voor onderhoud in de handleiding

U heeft voor houten ramen of een houten deur gekozen. De charme van dit natuurlijke feel-good materiaal zal u niet meer loslaten. Uw keuze is niet enkel de juiste beslissing voor het milieu, maar bovendien een perfecte combinatie van een natuurlijke uitstraling en behaaglijk wonen.

Ondanks de uitzonderlijke bescherming van de Induline premium-coating zullen uw ramen u dankbaar zijn voor een beetje onderhoud door de jaren heen. Die kost niet meer moeite en tijd dan het onderhoud van meubelen met een poetsmiddel. Wanneer u, na het reinigen van de vensters, wat onderhoudscrème op de ramen aanbrengt, wordt een beschermende film gevormd die de houten kozijnen in optimale vorm houdt. Omdat houten ramen niet elektrostatisch worden geladen, kan de volgende regenbui eventuele stofafzettingen opnieuw wegspoelen. Elke 2 jaar moeten de gelakte delen worden onderhouden.

©
©

Slechts om de 2 jaar reinigen & onderhouden

Slechts om de 2 jaar moet Remmers Reiniger en Remmers Onderhoudscrème (beide verkrijgbaar in de Remmers Onderhoudsset) worden gebruikt, om ervoor te zorgen dat uw houten ramen en deuren gedurende 10 jaar en langer beschermd blijven en hun schoonheid behouden.

Jaarlijkse inspectie

Neem uw ramen en deuren eenmaal per jaar "onder de loep". Controleer alle afdichtingen en oppervlakken. Smeer alle scharnieren en bewegende delen, en regel ze bij.

Gedetailleerde informatie over het correcte onderhoud vindt u in onze RSG-handleiding. Die helpt u bij eventuele problemen snel en duidelijk verder.