Garantiesystemen

Een concept met garantie op succes

RIG - Remmers International Guarantee

Wie zijn droom van een eigen woning wil realiseren, staat voor de keuze: een instapklare woning kopen of zelf bouwen? Naast de financiering, de grootte of de omgeving, staat één ding centraal: de zekerheid. Zekerheid bij het bouwen, zekerheid bij het wonen en zekerheid voor de toekomst.

Voor het waterdicht maken van uw woning en coaten van houten ramen en deuren werken gecertificeerde RIG-partners daarom met premium-producten van de firma Remmers. Voor u als opdrachtgever betekent dit: Dubbele garantie = dubbele zekerheid. Immers: enkel gecertificeerde RIG-partners geven u de uitgebreide garanties van de Remmers International Guarantee op de gebruikte RIG-productsystemen over een periode van 10 jaar.

Om het even of u kiest voor een nieuwbouw of voor een renovatieproject: Met de RIG hebt u 10 jaar gecertificeerde kwaliteitsgarantie. Met andere woorden: over de volledige tijdspanne van 10 jaar zit u helemaal veilig en garanderen wij premium kwaliteit. Een concept met een garantie op succes!

Bij Remmers staat de kwaliteit van de product- en systeemoplossingen centraal. En omdat wij zo zeker zijn van onze zaak, geven wij deze zekerheid graag door: RIG is een kwaliteitsmerk voor de perfecte planning en uitvoering, zowel voor u als de aannemer. Wij zorgen voor een 10-jarige verzekering zodat u met een gerust hart kan starten aan uw renovatieproject.

©