Houtbescherming

Remmers houtbescherming: duurzaam en effectief

Kwaliteit en duurzaamheid zijn twee belangrijke eisen waar houten constructies en elementen aan moeten voldoen. Remmers heeft een topassortiment aan voor professionele houtbescherming ontwikkeld, dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de hoogste vereisten, voor zowel binnen- als buitengebruik. Zo garanderen we dat uw houten bouwwerken vele generaties lang standhouden.

Heeft u interesse in onze gespecialiseerde houtbeschermingsoplossingen? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze deskundigen helpen u graag verder.

Voor elke uitdaging een innovatieve oplossing

Elke houtconstructie is uniek, met specifieke behoeften qua bescherming. Bij Remmers hebben we daarom ons assortiment zodanig samengesteld dat het een veelzijdige reeks aan beschermingsmogelijkheden biedt:

Uitvoerig geteste transparante en dekkende houtbeitsen, primers, vernissen en oliën geschikt voor gebruik op hout, zowel binnenshuis als buitenshuis, en toepasbaar met zowel een kwast als een roller.

Productsystemen zowel ambachtelijke als industriële houtafwerking binnenshuis, vooral gericht op spuitapplicatie. Bekijk onze duurzame, oplosmiddelrijke PUR-lakken, milieuvriendelijke en effectieve Aqua-lakken, oliën, was en bijpassende beitsen om hout te kleuren.

Houten ramen en deuren blijven enorm in trek. Met de geavanceerde coatingsystemen van Remmers wordt deze populariteit verder versterkt. De revolutionaire innovaties van Induline Premium Coatings zorgen ervoor dat houten ramen en deuren generaties lang hun jeugdige uitstraling behouden.

Expertise en innovatie in houtbescherming

Houtskeletbouw staat tegenwoordig bekend als een modieuze en kosteneffectieve bouwmethode. Ons uitgebreide aanbod aan hoogwaardige producten opent tal van mogelijkheden. Neem contact op als u zoekt naar de meest geschikte oplossing.

In onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen zijn meer dan 80 specialisten actief die zich dagelijks inzetten voor het creëren van innovatieve, milieubewuste en duurzame productoplossingen. Hier kunt u een compleet overzicht vinden van al onze producten op het gebied van houtverven en lakken.

Houtbescherming

188 producten gevonden
  Alle filters weergeven

Weergave:

Art.nr. 4100271401

Crème-houtbeschermingsmiddel voor naaldhout

Art.nr. 4100225001

Oplosmiddelhoudende premium houtbeschermingsbeits met zeer hoge vochtbescherming voor hout in buitentoepassingen

Art.nr. 4100225701

Decoratieve oplosmiddelhoudende premium vergrijzende beits voor buiten

Art.nr. 710001

Oplosmiddelhoudende premium houtbeits met een verhoogde werkzaamheid voor professionele toepassing

Art.nr. 223420

Decoratieve universele oplosmiddelhoudende houtbeits met zeer hoge UV-bescherming, voor hout in buitentoepassingen

Art.nr. 4100264501

Oplosmiddelhoudende, decoratieve olie voor terrassen & Houten tuinmeubelen

Art.nr. 712001

Snel drogende, watergedragen premium lazuur voor professioneel gebruik

Art.nr. 150401

Speciale grondering voor het opfrissen van verweerd en vergrijsd hout

Art.nr. 714603

Speciale grondering voor het opfrissen van verweerd en vergrijsd hout

Art.nr. 766801

Duurzame matte houtbeits met uitstekende UV-bescherming voor hout in binnen- & buitentoepassingen

Art.nr. 713001

Decoratieve watergedragen medium-solid-houtbeits met zeer hoge UV-bescherming, universeel voor hout in binnen- en buitentoepassingen

Art.nr. 240001

Houtbeits op basis van natuurlijke hars en lijnolievernis

Kiest u voor Remmers, dan kiest u voor kwaliteit

Dankzij onze vakkennis, jarenlange ervaring en een breed aanbod aan producten biedt Remmers voor elke specifieke houtbeschermingssituatie een passende oplossing. Verken ons assortiment en ga elke uitdaging op het gebied van houtbescherming aan op een duurzame en effectieve wijze. Zorg voor de best mogelijke bescherming van uw hout met de meest vooraanstaande oplossingen die de markt te bieden heeft.

Bent u op zoek naar professioneel advies voor uw project of wilt u meer informatie over onze hoogwaardige producten? Ons deskundige team staat paraat om u te voorzien van gepersonaliseerde oplossingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.