©

Professionele planning

Jarenlange ervaring en gegarandeerd betrouwbaar

Remmers Consulting Concept staat voor een sterke verbinding tussen advies en ontwerp, met als uiterst stabiel fundament de beste productkennis. Deze combinatie is uniek in de markt en maakt een objectspecifiek advies, gekoppeld aan zeer grote deskundigheid, mogelijk.

Met RCC (Remmers Consulting Concept) ondersteunen wij investeerders, architecten en ontwikkelaars en verwerkers op dezelfde wijze. Onze ervaren experts ondersteunen uitermate deskundige instandhoudingsprojecten in de meest uiteenlopende branches en markten. Dit bestrijkt alle sectoren in de bouw, of het nu gaat om utiliteitsbouw, wegenbouw, industrie, parkeergarages, waterzuiveringen tot aan monumenten toe.

©

Analyse. Advies. Ontwerp.

Remmers Consulting Concept is een zeer betrouwbare partner als het gaat om projecten van nationaal of internationaal belang. Hierbij werken talrijke branches op het gebied van industrie, handel en woningbouw alsmede in de koningsklasse, de monumentenzorg, samen. Hooggekwalificeerde experts uit de hele wereld staan u bij deze projecten terzijde. Wij kennen de individuele eisen van uw branche. Veertig jaar projectbegeleiding zorgt er voor dat het Remmers Consulting Concept een betrouwbare partner is die alle vragen over het instandhouden en repareren kan beantwoorden. Onze service begint al bij de eerste analyse, bijvoorbeeld in de vorm van stalen die in ons laboratorium worden geanalyseerd. Het middelpunt is de ontwikkeling van een op maat gemaakt concept met inachtneming van alle economische en bouwtechnische voorwaarden.

Chloriden leiden tot aanzienlijke schade aan gewapend beton. Daarom is het belangrijk het beton te beschermen. Dat geldt in het bijzonder in de wegenbouw, waar zowel sprake is van rijdend als stilstaand verkeer.

Vloeren die niet gebruikt worden als woonoppervlak of bestrating, worden vaak als industrievloer aangeduid. Naast de zekerheid dat ze voldoende sterk en draagkrachtig moeten zijn, moet de industrievloer lange tijd bestand zijn tegen zo veel mogelijk soorten van belasting en daarbij een minimum aan onderhoud en reparatie nodig hebben.

Monumenten vereisen oplossingen op maat. Het maken van fouten kan mogelijk leiden tot het verlies van onvervangbaar cultureel erfgoed. Daarom zijn een grootst mogelijke zorg en toewijding zowel in het ontwerp, maar ook bij de selectie van producten van essentieel belang. De basis is het inzicht in de verschillende benaderingen voor het behoud van het erfgoed: opnieuw vervaardigen of behouden?

In de levensmiddelenindustrie treden heel vaak zware mechanische belastingen op naast extreme temperatuurpieken door kokend hete vloeistoffen. Veel van deze vloeistoffen bevatten agressieve stoffen zoals bijvoorbeeld melkzuur of azijnzuur. Polyurethaan-beton (PU-Beton) heeft zich door de jaren heen bewezen als geschikt vloersysteem voor de meest uiteenlopende problemen en belastingen.