©

Kunstharsvloeren

Professionele en duurzame vloercoatings, geschikt voor industriële toepassingen en particuliere ruimtes.

Systemen voor industriële kunstharsvloeren

Met de vloercoatings van Remmers tovert u moeiteloos verschillende soorten vloeren om in duurzame, veilige en hygiënische oppervlakken voor industrieel gebruik. Ons aanbod bevat topkwaliteit vloercoatings, inclusief sealers, gietvloeren, instrooivloeren en mortelvloeren, elk ontworpen om aan de specifieke eisen van uw project te voldoen.

Bent u niet helemaal zeker welke vloercoating het best past bij uw behoeften of wilt u meer ontdekken over onze kunstharsvloeren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundigen. U kunt ook de vloerenchecklist invullen en naar ons toesturen via info@remmers.be voor persoonlijk advies op maat.

De eisen aan een vloerafwerkingsysteem voor de automobielindustrie en de machinebouw en haar toeleveranciers zijn zeer uitgebreid. Daarbij staat de mechanische belastbaarheid in deze sectoren vaak op de eerste plaats samen met de eis voor een snellere en economische industrievloer.

De mogelijkheden voor parkeergarages, van ondergrondse parkeergelegenheden tot parkeerdekken zijn uiterst verschillend. De keuze strekt uit van een kleine garage onder een woonhuis tot grote parkeergarages van meerdere verdiepingen bij luchthavens en winkelcentra.

Gietcoatings in één kleur, spannende gemengde kleuren of opvallende instrooivloeren alsmede metallic effect - iedere vloer met een onderscheidend karakter.

Om de veiligheid en persoonlijke gezondheid te waarborgen, moeten werkruimtes en oppervlakken met slipgevaar veilig beloopbaar zijn en antislip worden afgewerkt. Stoffen die gladheid veroorzaken zoals bijv. olie, water en ook stof, vormen een risico voor personen op de werkvloer. Van glad tot gestructureerd, Remmers biedts een passend oppervlakteprofiel.

In veel situaties moeten industrievloeren geleidende eigenschappen hebben. Deze speciale vloercoatings beschermen elektronische apparatuur en bouwdelen tegen elektrische lading en voorkomt het ontstaan van vonken. Daarmee bieden Remmers systemen de perfecte basis om ontspannen te werken op zeer gevoelige plaatsen.

Een vloer moet niet alleen bestand zijn tegen optrekkend vocht, maar ook zware belastingen. Wateremulgerende epoxyharsen van Remmers zijn onze economische en ecologische oplossing en worden al tientallen jaren succesvol verwerkt op voor vloeren die in contact staan met de bodem.

Remmers biedt bij de emissiearme en geteste systemen voor verblijfsruimtes veel oplossingen. Externe toelatingen en veel meer classificaties bijv. in Puncto DGNB en LEED, voor het verantwoord omgaan met natuurlijke bronnen, tonen aan dat in de Remmers filosofie het woord "duurzaamheid" niet alleen maar staat geschreven, maar ook wordt nageleefd.

Modere landbouw is technisch professioneel en gebaseerd op kostenbesparing. Daarvoor worden producten voor een duurzame en veilige bescherming van werkplaatsen, opslagplaatsen enz. vereist. Zowel voor koeien-, varkensstallen of pluiveehouderijen, akker- en graanbouw als melk- of biogasproductie - wij bieden altijd een optimale oplossing. Gegarandeerd!

Wat zijn de voordelen van de kunstharsvloeren van Remmers?

Remmers vloercoatings genieten de voorkeur van talloze professionals om hun veelzijdige voordelen. Door voor onze producten te kiezen, geniet u van onder meer de volgende voordelen:

 • Een ruime keuze aan vloercoatings geschikt voor een waaier aan toepassingen
 • Veilige, hygiënische en naadloze oppervlakken
 • Simpel en vlot aan te brengen
 • Hoge draagkracht en mogelijkheid tot instrooien met antislipvlokken
 • Duurzame, krasbestendige en slijtvaste afwerkingslaag voor superieure bescherming
 • Beschikbaar in diverse kleuren met de optie voor decoratieve instrooivlokken

Bent u benieuwd naar wat u allemaal kunt bereiken met de vloercoatings van Remmers of wenst u advies over de beste toepassing van onze producten? Contacteer ons gerust via +32 (0)14 84 80 80 of info@remmers.be.

Vloercoatings voor verschillende doeleinden

Na een zorgvuldige beoordeling van de kenmerken van uw vloer, kiest u de meest passende vloercoating uit. Ons aanbod aan coatings is opgedeeld in verschillende categorieën, waaronder sealers, gietvloeren, instrooivloeren en mortelvloeren. Voor gedetailleerde informatie over elk type coating, verwijzen we u naar de specifieke tabbladen:

©

Sealers hebben bij licht tot middelzwaar belaste vloeren een beschermende werking en bieden een gunstige prijs-prestatieverhouding tot 0,5 mm laagdikte.

Eigenschappen:

 • Betrouwbare bescherming (bijv. tegen zwakke zuren)
 • Volgt de ondergrondstructuur
 • Zuinig

Toepassing:

 • Licht tot middelzwaar belaste vloeren
 • Productieruimtes en magazijnen

©

Gietcoatings kunnen kleine oneffenheden in de ondergrond egaliseren. Het materiaal moet gelijkmatig worden verdeeld en vloeit na, waardoor een glad oppervlak ontstaat. De laag moet in een laagdikte tot 3,0 mm worden aangebracht. Afhankelijk van het systeem kan een verankeringszaagsnede overeenkomstig de informatie in het technisch merkblad nodig zijn.

Eigenschappen:

 • Zelfnivellerend
 • Gepigmenteerd
 • Gemiddelde mechanische en chemische belasting
 • Egaliseert kleinere oneffenheden

Toepassing:

 • Ondergronden zonder uitglij bevorderende middelen, waar een stroef vlak vereist is
 • Bij dynamische belasting

©

Een instrooivloer bestaat uit een gietbare basislaag, waarin het instrooimateriaal (bijv. kwartszand of hardkorn) vol en zat wordt ingestrooid. Na verharding wordt overtollig, niet gebonden materiaal verwijderd en een topsealer aangebracht. De laagdiktes variëren tussen 1,5 en 9,0 mm. Afhankelijk van het systeem kan een verankeringszaagsnede overeenkomstig de informatie in het technisch merkblad nodig zijn.

Eigenschappen:

 • Hoge mechanische, thermische belastbaarheid, afhankelijk van het systeem
 • Antislip oppervlak
 • Individiueel uitvoerbaar

Toepassing:

 • Natte cellen
 • Metaalindustrie
 • Levensmiddelenindustrie

©

De mortelvloer heeft het kleinste aandeel bindmiddel en een fijn afgestemde vulstofzeeflijn. Het mortelmengsel moet met een rakel aangebracht kunnen worden en aansluitend met een spaan worden glad getrokken. De laagdikte is minimaal 4,0 mm. Afhankelijk van het systeem kan een verankeringszaagsnede overeenkomstig de informatie in het technisch merkblad nodig zijn.

Eigenschappen:

 • Mechanisch zwaar te belasten
 • Egaliseert grotere oneffenheden
 • Antislip
 • Ook op hellingbanen toe te passen

Toepassing:

 • Ondergronden waar antislip wordt gevraagd
 • Ondergronden, waar geen verdringingsruimte wordt gevraagd

Kunstharsvloeren

107 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 776405

Hechtmiddel voor vloercoatings Systeemproduct voor 2K vloercoating en PU Garagevloercoating

Art.nr. 776005

Watergedragen zijdeglanzende 2K epoxy-coating

Art.nr. 606601

Systeembestanddelen conform PBV

Art.nr. 129583

Art.nr. 292005

Milieuvriendelijke, watergedragen gekleurde coating

Art.nr. 292905

Grondering onder Acryl Betonverf voor minerale ondergronden

Art.nr. 666020

Polymeergranulaat

Art.nr. 627120

Polymeergranulaat

Art.nr. 094901

Polymeer gemodificeerd thixotroop middel

Art.nr. 627825

Toevoeging voor kunstharsmortels

Art.nr. 776583

Polymeergranulaat

Art.nr. 665025

Gekleurd kwartszand

Remmers vloercoatings

Systemen voor bescherming en onderhoud

Download