©

Kunstharsvloeren

Professionele en duurzame vloercoatings voor industriële toepassing en ook voor particuliere ruimtes

De eisen aan een vloerafwerkingsysteem voor de automobielindustrie en de machinebouw en haar toeleveranciers zijn zeer uitgebreid. Daarbij staat de mechanische belastbaarheid in deze sectoren vaak op de eerste plaats samen met de eis voor een snellere en economische industrievloer

De mogelijkheden voor parkeergarages, van ondergrondse parkeergelegenheden tot parkeerdekken zijn uiterst verschillend. De keuze strekt uit van een kleine garage onder een woonhuis tot grote parkeergarages van meerdere verdiepingen bij luchthavens en winkelcentra.

Gietcoatings in één kleur, spannende gemengde kleuren of opvallende instrooivloeren alsmede metallic effect - iedere vloer met een onderscheidend karakter

Om de veiligheid en persoonlijke gezondheid te waarborgen, moeten werkruimtes en oppervlakken met slipgevaar veilig beloopbaar zijn en antislip worden afgewerkt. Stoffen die gladheid veroorzaken zoals bijv. olie, water en ook stof, vormen een risico voor personen op de werkvloer. Van glad tot gestructureerd, Remmers biedts een passend oppervlakteprofiel.

In veel situaties moeten industrievloeren geleidende eigenschappen hebben. Deze speciale vloercoatings beschermen elektronische apparatuur en bouwdelen tegen elektrische lading en voorkomt het ontstaan van vonken. Daarmee bieden Remmers systemen de perfecte basis om ontspannen te werken op zeer gevoelige plaatsen.

Een vloer moet niet alleen bestand zijn tegen optrekkend vocht, maar ook zware belastingen. Wateremulgerende epoxyharsen van Remmers zijn onze economische en ecologische oplossing en worden al tientallen jaren succesvol verwerkt op voor vloeren die in contact staan met de bodem.

Remmers biedt bij de emissiearme en geteste systemen voor verblijfsruimtes veel oplossingen. Externe toelatingen en veel meer classificaties bijv. in Puncto DGNB en LEED, voor het verantwoord omgaan met natuurlijke bronnen, tonen aan dat in de Remmers filosofie het woord "duurzaamheid" niet alleen maar staat geschreven, maar ook wordt nageleefd.

Modere landbouw is technisch professioneel en gebaseerd op kostenbesparing. Daarvoor worden producten voor een duurzame en veilige bescherming van werkplaatsen, opslagplaatsen enz. vereist. Zowel voor koeien-, varkensstallen of pluiveehouderijen, akker- en graanbouw als melk- of biogasproductie - wij bieden altijd een optimale oplossing. Gegarandeerd!

Toepassingen

Voor iedere vloer de perfecte oplossing

Meer informatie
©

Coatingsystemen

Na een nauwkeurige analyse van de eigenschappen van de ondergrond kan een passend coatingsysteem gekozen en aangebracht worden. De systemen omvatten coatings zoals een eenvoudige sealer tot instrooivloeren en geleidende systemen. Bij detailleringen zoals plintaansluitingen worden extra eisen van een systeemopbouw gevraagd.

©

Sealers hebben bij licht tot middelzwaar belaste vloeren een beschermende werking en bieden een gunstige prijs-prestatieverhouding tot 0,5 mm laagdikte.

Eigenschappen:

 • Betrouwbare bescherming (bijv. tegen zwakke zuren)
 • Volgt de ondergrondstructuur
 • Zuinig

Toepassing:

 • Licht tot middelzwaar belaste vloeren
 • Productieruimtes en magazijnen

©

Gietcoatings kunnen kleine oneffenheden in de ondergrond egaliseren. Het materiaal moet gelijkmatig worden verdeeld en vloeit na, waardoor een glad oppervlak ontstaat. De laag moet in een laagdikte tot 3,0 mm worden aangebracht. Afhankelijk van het systeem kan een verankeringszaagsnede overeenkomstig de informatie in het technisch merkblad nodig zijn.

Eigenschappen:

 • Zelfnivellerend
 • Gepigmenteerd
 • Gemiddelde mechanische en chemische belasting
 • Egaliseert kleinere oneffenheden

Toepassing:

 • Ondergronden zonder uitglij bevorderende middelen, waar een stroef vlak vereist is
 • Bij dynamische belasting

©

Een instrooivloer bestaat uit een gietbare basislaag, waarin het instrooimateriaal (bijv. kwartszand of hardkorn) vol en zat wordt ingestrooid. Na verharding wordt overtollig, niet gebonden materiaal verwijderd en een topsealer aangebracht. De laagdiktes variëren tussen 1,5 en 9,0 mm. Afhankelijk van het systeem kan een verankeringszaagsnede overeenkomstig de informatie in het technisch merkblad nodig zijn.

Eigenschappen:

 • Hoge mechanische, thermische belastbaarheid, afhankelijk van het systeem
 • Antislip oppervlak
 • Individiueel uitvoerbaar

Toepassing:

 • Natte cellen
 • Metaalindustrie
 • Levensmiddelenindustrie

©

De mortelvloer heeft het kleinste aandeel bindmiddel en een fijn afgestemde vulstofzeeflijn. Het mortelmengsel moet met een rakel aangebracht kunnen worden en aansluitend met een spaan worden glad getrokken. De laagdikte is minimaal 4,0 mm. Afhankelijk van het systeem kan een verankeringszaagsnede overeenkomstig de informatie in het technisch merkblad nodig zijn.

Eigenschappen:

 • Mechanisch zwaar te belasten
 • Egaliseert grotere oneffenheden
 • Antislip
 • Ook op hellingbanen toe te passen

Toepassing:

 • Ondergronden waar antislip wordt gevraagd
 • Ondergronden, waar geen verdringingsruimte wordt gevraagd

Kunstharsvloeren

102 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 606601

Systeembestanddelen conform PBV

Art.nr. 129583

Art.nr. 292005

Milieuvriendelijke, watergedragen gekleurde coating

Art.nr. 292905

Grondering onder Acryl Betonverf voor minerale ondergronden

Art.nr. 666020

Polymeergranulaat

Art.nr. 627120

Polymeergranulaat

Art.nr. 094901

Polymeer gemodificeerd thixotroop middel

Art.nr. 627825

Toevoeging voor kunstharsmortels

Art.nr. 665025

Gekleurd kwartszand

Art.nr. 127725

Gekleurd kwartszand

Art.nr. 664625

Geleidend kwartszand

Art.nr. 664725

Speciale korrels

Checklist kunstharsvloeren

Met behulp van deze checklist kunnen alle eisen aan een nieuwe vloer opgelijst worden.