©

Technologieën

Unieke oplossingen voor design en functionaliteit

Aangezien we oorspronkelijk uit de houtsector komen, zijn we gewend aan een ondergrond die vaak een hele uitdaging vormt. Daarom zijn wij in staat om voor de meest uiteenlopende materialen unieke oplossingen te bieden op het gebied van design en functionaliteit. Naast de traditionele producten zoals beitsen, lakken op basis van oplosmiddelen, UV-lakken en hydrolakken, bieden wij unieke speciale oplossingen, zoals fluorescerende lakken, anti-fingerprint, glaslakken, duurzame oliën of ook DIN-conforme vlamvertragende systemen.

Bij de industriële verwerking worden oppervlaktecoatings vaak met een rol- of een spuitinstallatie aangebracht. Er zijn veel verschillende technieken die kunnen worden gebruikt: van bij de fabricage gebruikte bekerpistolen via automatische spuitinstallaties tot hoogcomplexe lakstraten. De coatingprocessen zijn meestal procesgestuurd en werken in combinatie met lak- en drooginstallaties. Wij ondersteunen u graag bij de individuele keuze van het laksysteem en bieden diepgaande expertise bij de planning van de installatie.

Het uitgebreide gamma droogprocedés gaat van de klassieke (fysische / chemische) droogtechniek tot stralingsuithardende systemen. Afhankelijk van het lakproces moeten de bijbehorende droogtechnieken worden gebruikt. Remmers biedt hoogefficiënte laktechnologieën voor alle mogelijke toepassingen.