©
©

Een familiebedrijf met internationale weerklank

Over Remmers

Als specialist in bouw- en houtbeschermingsproducten dragen we een bijzondere verantwoordelijkheid: de belangen behartigen van mens, maatschappij én milieu.

Die overtuiging zit verankerd in ons bedrijf. In 2018 pakten we daarom al uit met Remmers [eco], onze ecologische houtbeschermingsproducten. Remmers [eco] staat volledig in het teken van een lage emissie, en een fraai stukje duurzame innovatie. Kortom: de beste kwaliteit, onafhankelijk getest en bevestigd. Maar onze ambitie reikt nog verder. Hoe dan ook is duurzaamheid bij Remmers een dynamisch proces.

De komende decennia willen we dan ook blijven inzetten op een verantwoorde omgang met grondstoffen, mensen en natuur. En dat zonder verlies van prestaties en kwaliteit.

Onze visie vertalen we dus telkens opnieuw naar concrete doelstellingen. Zo gaan we verder dan gewoon mooie beloftes. Van woorden naar daden. Van duurzaam denken naar doen.

Remmers Experience Center

Verbinden. Inspireren. Informeren.

  • 1200 m² centrale ontmoetingsruimte, inspiratie & beleving
  • Competentiecentrum: delen van kennis & expertise
  • Een trefpunt voor alle sectoren: bouw-, houtbescherming & kunststofvloeren
  • Persoonlijk advies & begeleiding naar de beste totaaloplossing
  • Educatief aanbod trainingen & seminars, het hele jaar door
  • Trainingen op maat

Circulaire, cradle-to-cradle certified® gietvloeren

Cerezo

Een primeur in de sector, een unicum voor onze planeet. Dát is Cerezo. Een Remmers-product met een verhaal, waarin duurzaamheid centraal staat. Met Cerezo schakelt Remmers een versnelling hoger dan zijn traditionele aanbod. Met deze nieuwe cradle to cradle gietvloeren komen we dichter bij ons einddoel: het co-creëren van een duurzame sector.

Een uitdaging? Absoluut. Toch is elke verantwoorde keuze een stap in de goede richting. Dat willen we ook aantonen met het cradle-to-cradle Silver certificaat. Daarmee geven we inzage in de milieu-impact van onze gietvloeren. Ecologisch van a tot z.

Bovendien maakt Cerezo deel uit van een breder recyclingplan. Aan het einde van zijn levensduur kan het hele vloersysteem mechanisch worden verwijderd. Alle resten worden vervolgens versnipperd en hergebruikt als vulstof voor de schraaplaag van een nieuwe vloer. Op deze manier maakt Cerezo zijn circulaire belofte waar.

Ontdek Cerezo

©
©

Professionele kwaliteit op basis van hernieuwbare grondstoffen

Remmers [eco]

Dat duurzaamheid niet alleen eenvoudig een modewoord is, maar nog meer een symbool van respect voor het milieu, de leefomgeving en levenskwaliteit bevestigt Remmers met de emissiearme [eco]-producten. Remmers [eco] staat voor emissiearm en ecologisch briljante oplossingen. Oplossingen op het hoogste technische niveau.

Van kelder tot dak

Met Power Protect biedt Remmers een compleet systeem aan voor een ecologisch en economisch verantwoorde, duurzame schimmelsanering. Dankzij de unieke samenstelling van de innovatieve schimmelsaneerplaten zorgt het totale systeem voor een efficiënte vochtregulering en beperking van condensatie. Waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat alsmede bescherming tegen schimmelvorming.

Ontdek onze duurzame producten