©

Duurzame producten

Hoe [eco] bewust ben jij?

De verantwoorde omgang met mens en natuur is voor Remmers een centraal thema. Derhalve hechten wij er veel waarde aan, dat onze producten aan de hoogste eisen van gerenommeerde keuringsinstituten voldoen. De beste kwaliteit, onafhankelijk getest en bevestigd. Wij beweren niet alleen dat onze producten en onze [eco]-producten getest zijn, wij bewijzen het met de veelvuldige, onafhankelijke certificaten.

Alle producten uit ons [eco] assortiment oriënteren zich zonder uitzondering op de duurzaamheidsprincipes, die rekening houden met de totale productcyclus – van de ontwikkeling en productie van de verpakking en logistiek tot aan de verwerking, het gebruik van de behandelde bouwdelen en tot slot het afvoeren van het afval. Alle nieuw ontwikkelde producten garanderen, zoals u van Remmers gewend bent, de beste verwerkbaarheid en een perfect resultaat zonder kwaliteitsverlies.

©

Kies verstandig. Leef duurzaam.

Het nieuwe [eco] assortiment

Dat duurzaamheid niet alleen eenvoudig een modewoord is, maar nog meer een symbool van respect voor het milieu, de leefomgeving en levenskwaliteit bevestigt Remmers met de nieuwste emissiearme [eco]-producten. Zowel voor hout binnen als terrassen buiten, [eco] staat voor emissiearm en ecologisch briljante oplossingen. Oplossingen op het hoogste technische niveau.

Meer informatie

Grondstoffen sparen dankzij biomassabalans-benadering

Induline LW-722 [eco]

Wat kan bij het behandelen van een duurzaam natuurlijk materiaal beter gebruikt worden dan duurzame grondstoffen?

Induline LW-722 [eco] bevat bindmiddel op basis van biomassa, waar voor de productie de fossiele brandstoffen zoals aardolie volledig zijn vervangen door duurzame grondstoffen en de emissie van drijfgas wordt gereduceerd.

Remmers garandeert met Induline LW-722 [eco] duurzaamheid in de gebruikelijke Remmers kwaliteit, aangezien met deze nieuwe technologie geen slechtere kwaliteit ten opzichte van de conventionele coatingsystemen wordt geproduceerd. Bovendien beschikt Induline LW-722 [eco] over uitstekende milieu-eigenschappen, die ook nog aan een gezond woonklimaat bijdragen.

Meer informatie

©
©

Schimmelsanering volgens het [eco]-principe

Power Protect [eco]

Met Power Protect biedt Remmers een compleet systeem aan voor een ecologisch en economisch verantwoorde, duurzame schimmelsanering. Dankzij de unieke samenstelling van de innovatieve schimmelsaneerplaten zorgt het totale systeem voor een efficiënte vochtregulering en daardoor voor een aangenaam binnenklimaat alsmede bescherming tegen schimmelvorming.

Meer informatie