©

Cerezo circulaire gietvloeren

Een primeur in de sector, een unicum voor onze planeet

Geproduceerd vanuit een duurzame visie, gecertificeerd met het internationale cradle to cradle keurmerk. Dát is Cerezo, een nieuw gamma circulaire cradle to cradle gietvloeren van Remmers. Een enorme meerwaarde voor uw woning én onze planeet. Klaar om samen het verschil te maken?

©

Een eco-logische keuze!

Waarom Cerezo?

Met Cerezo schakelt Remmers een versnelling hoger dan zijn traditionele aanbod van cementgebonden vloeren. Met deze nieuwe cradle to cradle gietvloeren komen we dichter bij ons einddoel: het co-creëren van een duurzame sector. Een uitdaging? Absoluut. Toch is elke verantwoorde keuze een stap in de goede richting. Dat willen we ook aantonen met het cradle-to-cradle Silver certificaat. Daarmee geven we inzage in de milieu-impact van onze gietvloeren. Ecologisch van a tot z.

Bovendien maakt Cerezo deel uit van een breder recyclingplan. Aan het einde van zijn levensduur kan het hele vloersysteem mechanisch worden verwijderd. Alle resten worden vervolgens versnipperd en hergebruikt als vulstof voor de schraaplaag van een nieuwe vloer. Op deze manier maakt Cerezo zijn circulaire belofte waar.

Drie uitvoeringen, één totaalaanpak

Het Cerezo aanbod

De toekomst van duurzame kunsthars- of gietvloeren begint vandaag, dát is de belofte van Cerezo. Met drie uitvoeringen, geschikt voor o.a. residentiële woonprojecten en kantoren, willen we inspelen op hedendaagse noden.

Actief in de horeca- of zorgsector of plant u een renovatie van uw kantoren? Dan is de robuuste vloer van Cerezo Solid de oplossing bij uitstek.

Van woningen tot kinderdagverblijven, Cerezo Lounge bewijst dat kwalitatieve gietvloeren een universeel recht zijn.

Of het nu gaat om een hoogwaardige woning of een prestigieus kantoor, met Cerezo Luxe verzoent u maximale luxe met prachtig design.

©

Trendkleuren

Met een Cerezo-vloer kiest u uit alle kleuren van de RAL- of NCS-waaier. Jaarlijks voegen we nieuwe trendkleuren toe aan het assortiment, zodat u kan kiezen uit het nieuwste kleurenpallet. De kleurschakering en -intensiteit kiest u helemaal zelf, de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

In de showrooms van onze partners kunt u onze koffers raadplegen met collecties van hedendaagse trendkleuren.

©
©