©

Een familiebedrijf met internationale weerklank

©

Van duurzaam denken naar doen

Over Remmers

Cerezo is een Remmers-product met een verhaal, waarin duurzaamheid centraal staat. Als specialist in bouw- en houtbeschermingsproducten dragen we een bijzondere verantwoordelijkheid: de belangen behartigen van mens, maatschappij én milieu.

Die overtuiging zit verankerd in het reilen en zeilen van ons bedrijf. In 2018 pakten we daarom al uit met Remmers [eco], onze ecologische productlijn. Die staat volledig in het teken van een lage emissie, en een fraai stukje duurzame innovatie. Kortom: de beste kwaliteit, onafhankelijk getest en bevestigd. Maar onze ambitie reikt nog verder. Hoe dan ook is duurzaamheid bij Remmers een dynamisch proces.

De komende decennia willen we dan ook blijven inzetten op een verantwoorde omgang met grondstoffen, mensen en natuur. En dat zonder verlies van prestaties en kwaliteit.

Onze visie vertalen we dus telkens opnieuw naar concrete doelstellingen. Zo gaan we verder dan gewoon mooie beloftes. Van woorden naar daden. Van duurzaam denken naar doen.

Bezoek ons Experience Center

Verbinden, inspireren & informeren

Maak een persoonlijke reis door onze interactieve showroom en raak onderweg vertrouwd met al onze producten en diensten. Onze divisies zijn vertegenwoordigd in aparte ruimtes, waar u door onze experts geadviseerd en begeleid wordt naar de beste totaaloplossing. Ook kan u bij ons terecht voor opleidingen op maat en seminaries in onze theorielokalen en praktische demoruimtes. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in uw sector.