Cerezo Lounge

©

Een milieuvriendelijke, speelse gietvloer

Cerezo Lounge is de milieubewuste circulaire gietvloer voor uw woning of kantoorruimte. Cerezo Lounge koppelt sterkte aan comfort en warmte. Met Cerezo Lounge kiest u voor een vloer met een zacht karakter en warm aanvoelen. Bovendien zorgt Cerezo Lounge voor een beperkte demping van contactgeluid.

Kies uit een gevarieerd kleurenaanbod. Cerezo Lounge is beschikbaar als speelse beton- of marmerlook (een combinatie van twee of meerdere kleuren). U kan bijna alle kleuren van de RAL of NCS-waaier mengen met elkaar om uw persoonlijke vloer te verkrijgen. De keuzemogelijkheden zijn oneindig!

Wat Cerezo Lounge zo bijzonder maakt, is dat het in tegenstelling tot recycleerbare vloeren niet aan kwaliteit inboet. Hierdoor voldoet Cerezo Solid aan alle kwaliteitseisen van een moderne gietvloer. Met als verschil dat de kunsthars voor 80% uit biopolymeren (plantaardige oliën) bestaat. Hierdoor is Cerezo Lounge zuiverder, veiliger en natuurlijker dan de concurrentie.

©

Projectplanning

Bent u een architect, projectontwikkelaar of aannemer? Wij zorgen ervoor dat Cerezo Solid aansluit bij uw specifieke wensen en voorkeuren. Bij Remmers staan wij immers voor een volledige projectbegeleiding van A tot Z.

Van een eerste analyse tot technisch advies, met Cerezo Solid kiest u niet enkel voor een product, maar ook voor een dienst.

©