©
©

No waste gietvloer met pit

Een gietvoer op maat van uw interieur of bedrijf? Onze prestigieuze Cerezo Luxe gietvloeren zijn uitermate geschikt voor kantooromgevingen en woningen. Dit type gietvloer is gemaakt van de meest hoogwaardige polyurethaan.

Met Cerezo Luxe kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Naast de standaard één- en tweekleurige uitvoeringen kunt u zelfs kiezen voor een melange van drie en vier verschillende kleuren. Hierdoor kan u ook kiezen uit speelse designtechnieken zoals beton- of marmerlook.

Het verschil met gewone marmerlook of betonlook gietvloeren is dat Cerezo Luxe volledig circulair is. Deze gietvloer is gecertificieerd met het cradle to cradle keurmerk. De kunsthars die gebruikt wordt als vloercoating is voor 80% gemaakt uit plantaardige oliën (biopolymeren). Dit maakt Cerezo Luxe zuiverder, veiliger en natuurlijker dan de concurrentie. Dit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Kiezen voor Cerezo Luxe, is kiezen voor een premium gietvloer die naadloos, krasbestendig en volledig vloeistofdicht is!

©

Projectplanning

Bent u een architect, projectontwikkelaar of aannemer? Wij zorgen ervoor dat Cerezo Luxe aansluit bij uw specifieke wensen en voorkeuren. Bij Remmers staan wij immers voor een volledige projectbegeleiding van A tot Z.

Van een eerste analyse tot technisch advies, met Cerezo Luxe kiest u niet enkel voor een product, maar ook voor een dienst.

©