©

Maak kennis met uw regionale applicateur

Onze kwalitatieve vloersystemen worden met zorg geplaatst door onze gekwalificeerde partners. Afhankelijk van uw projectadres of specifieke wensen, wordt uw opdracht uitgevoerd door Alterieur, FF Projects of Bevers BVBA - Artfloors.

Al onze partners zijn gecertificeerd en garanderen een optimaal resultaat. Zij plaatsen onze vloersystemen zowel in professioneel als particulier verband.

©

Alterieur

Om onze kwalitatieve lat permanent op het allerhoogste niveau te houden, evalueren we elk project minutieus. Deze kritische ingesteldheid leidt tot solide applicatieprocessen en de keuze voor kwalitatieve, hoogstaande producten. We durven evidenties in vraag te stellen en zoeken gericht naar alternatieven.

Elk project, groot of klein, is voor ons een prestigeproject; alleen het beste is goed genoeg. We geloven ook heel sterk in eerlijke en objectieve communicatie met onze klanten. We nemen graag de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar die oplossing waarin jij je helemaal kunt vinden. Zo weet je perfect waarnaar je mag uitkijken.

Wij ontvangen je graag vrijblijvend in onze showroom in Turnhout om jouw project te bekijken en toe te lichten waarom we zo trots zijn op onze systemen, producten en service. Aarzel dus niet ons te contacteren met al je vragen. Wij helpen je met veel plezier!

Bezoek de website

©

FF Projects

Hou je van duidelijkheid? Kom je niet graag voor verrassingen te staan? Als specialist in gietvloeren staan we garant voor de beste keuze die naadloos tegemoetkomt aan je wensen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie, voor particuliere en professionele klanten, werken we de ideale vloeroplossing probleemloos uit.

De voordelige eigenschappen van onze kunsthars- en cementgebonden vloeren worden afgestemd op de individuele eisen van iedere ruimte. Onze gedetailleerde offerte zorgt ervoor dat alles steeds meetbaar en controleerbaar is. We garanderen jou een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

Wil je graag een bestaande vloer renoveren of opwaarderen? Dan geven we je de mogelijkheid om deze met een geringe dikte, van 3 tot 11 mm, perfect te overlagen. Alles wordt stipt door ons geregeld en zorgvuldig tot in de puntjes afgewerkt. Doe gerust een beroep op onze expertise. Ieder project werken we volledig op maat en naar ieders smaak uit. We helpen je graag in alle vertrouwen zorgeloos vooruit.

Bezoek de website

©

Bevers BVBA - Artfloors

Artfloors is de merknaam van de firma Bevers BV, een familiebedrijf dat sinds 1993 actief is in het leveren en plaatsen van kunstharsvloeren op projecten voor diverse toepassingen. Onze specialiteit is het plaatsen van naadloze kunstharsgietvloeren voor al uw interieurprojecten. Dit kan een badkamer, leefruimte of keuken zijn, een volledige woning of toonzaal. Ook kantoren, winkels, fitnesscentra, musea, rust- en verzorgingstehuizen behoren tot onze uitvoeringsmarkt.

Wenst u een strakke tijdloze afwerking of een trendy designvloer met logo’s, tekeningen, ingestrooide vlokken of diverse kleurschakkeringen? Door de nauwe samenwerking met onze fabrikanten en leveranciers van kunstharsvloeren kunnen wij u een gietvloer op maat van uw interieur aanbieden. “The proof of the pudding is in the eating”. Laat je verleiden door onze projecten die we met liefde en zorg in gans Vlaanderen gerealiseerd hebben, en boek vandaag nog je afspraak in onze modelwoning.

Bezoek de website