©

Cerezo Solid

©

Een duurzame en robuuste gietvloer

Actief in de horeca- of zorgsector of plant u een renovatie van uw kantoren? Dan is de robuuste vloer van Cerezo Solid de oplossing bij uitstek. Dankzij zijn uitmuntende belastbaarheid is deze vloer bestand tegen zware meubelen, druk wandelverkeer en rollend materieel. Dit maakt Cerezo Solid uitermate geschikt voor de horeca, de zorgsector en voor drukke kantoorruimtes. Bovendien is Cerezo Solid veruit de meest economische optie.

Wat Cerezo Solid zo bijzonder maakt, is dat het volledige vloersysteem bestaat uit recycleerbare grondstoffen. In tegenstelling tot doorsnee recycleerbare vloeren boet Cerezo Solid niet in aan kwaliteit. Hierdoor voldoet Cerezo Solid aan alle kwaliteitseisen van een moderne bedrijfsvloer. Met als verschil dat de kunsthars voor 80% uit biopolymeren (plantaardige oliën) bestaat. Hierdoor is Cerezo Solid zuiverder, veiliger en natuurlijker dan de concurrentie.

Cerezo Solid heeft ook tal van designopties. Van een eenvoudige unikleur vloercoating tot en met speelse technieken zoals marmerlook of betonlook, de keuzemogelijkheiden zijn oneindig.

©

Projectplanning

Bent u een architect, projectontwikkelaar of aannemer? Wij zorgen ervoor dat Cerezo Solid aansluit bij uw specifieke wensen en voorkeuren. Bij Remmers staan wij immers voor een volledige projectbegeleiding van A tot Z.

Van een eerste analyse tot technisch advies, met Cerezo Solid kiest u niet enkel voor een product, maar ook voor een dienst.

©