©

Cerezo Ecologische Gietvloeren

Een primeur in de sector, een unicum voor onze planeet

Geproduceerd vanuit een duurzame visie, gecertificeerd met het internationale cradle to cradle keurmerk. Dát is Cerezo, een nieuw gamma ecologische kunstharsvloeren van Remmers. Een enorme meerwaarde voor uw woning én onze planeet. Klaar om samen het verschil te maken?

©

Een eco-logische keuze!

Waarom Cerezo?

Met Cerezo schakelt Remmers een versnelling hoger dan zijn traditionele aanbod van cementgebonden vloeren. Met deze nieuwe cradle to cradle kunstharsvloeren komen we dichter bij ons einddoel: het co-creëren van een duurzame sector. Een uitdaging? Absoluut. Toch is elke verantwoorde keuze een stap in de goede richting. Dat willen we ook aantonen met het cradle-to-cradle Silver certificaat. Daarmee geven we inzage in de milieu-impact van onze gietvloeren. Ecologisch van a tot z.

©

Prijs per m²

Vraag nu een gratis offerte aan

Benieuwd naar de prijs per m² van uw gepersonaliseerde Cerezo® gietvloer? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte. Verdere vragen? Ons team van experts staat dagelijks tot uw beschikking!

Ja, ik wil een gratis offerte!
©

Drie uitvoeringen, één totaalaanpak

Het Cerezo aanbod

De toekomst van duurzame kunsthars- of gietvloeren begint vandaag, dát is de belofte van Cerezo. Met drie uitvoeringen, geschikt voor o.a. residentiële woonprojecten en kantoren, willen we inspelen op hedendaagse noden.

Actief in de horeca- of zorgsector of plant u een renovatie van uw kantoren? Dan is de robuuste vloer van Cerezo Solid de oplossing bij uitstek.

Van woningen, kinderdagverblijven tot zorginstanties, Cerezo Lounge bewijst dat kwalitatieve gietvloeren een universeel recht zijn.

Of het nu gaat om een hoogwaardige woning of een prestigieus kantoor, met Cerezo Luxe verzoent u maximale luxe met prachtig design.

Trendkleuren

Met een Cerezo-vloer kiest u uit alle kleuren van de RAL- of NCS-waaier. Jaarlijks voegen we nieuwe trendkleuren toe aan het assortiment, zodat u kan kiezen uit het nieuwste kleurenpallet. Wij tonen u alvast enkele impressies van de uni- en twee-kleurentechniek, die zorgt voor een discreet marmereffect. De kleurschakering en -intensiteit kiest u helemaal zelf, de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

  • Parelwit (RAL 1013) & Beige (RAL 1001)

  • Olijfgroen (RAL 6003)

  • Lichtgrijs (RAL 7035)

  • Lichtgrijs (7035) & Basaltgrijs (RAL 7012)

©