©
©

Gietvloer in de woonkamer

De woonkamer vormt het kloppend hart van de woning en wordt het vaakst gebruikt. Dat is zeker het geval als u een gezin heeft met kinderen en/of huisdieren. Dan is een duurzame gietvloer met hoge weerstand niet alleen een voor de hand liggende maar ook een noodzakelijke keuze. Vooral onze betonlook gietvloeren met hun modern en industrieel karakter zijn om die reden enorm gegeerd bij jonge gezinnen. Deze vloeren vinden moeiteloos aansluiting in ieder interieur en zijn bovendien uiterst functioneel. Zo zorgt de unieke combinatie van grijstinten voor de perfecte maskering van kleine oneffenheden.

Gietvloer in de keuken

Als er één plek in huis is waar hygiëne centraal staat, dan is het de keuken wel. Naast het bereiden van maaltijden, is de keuken vooral een centrale ontmoetingsplaats. Daarom is de ideale keukenvloer naast gemakkelijk schoon te maken ook enorm belastbaar. Een kolfje naar onze hand, want onze gietvloeren zijn door hun naadloze structuur uiterst hygiënisch en beschikken over een uitmuntende weerstand. Door hun effen en eigentijdse look zijn onze unikleur gietvloeren een geliefde keuze in iedere moderne keuken.

©
©

Gietvloer in de badkamer

Een gietvloer is bij uitstek geschikt voor iedere moderne badkamer. Gietvloeren kunnen zelfs gebruikt worden als douchevloer door hun waterafstotend profiel. Bovendien kan u kiezen voor een antislip vloerafwerking. Zo behoren slippertjes in de badkamer definitief tot het verleden. Daarnaast voldoen onze gietvloeren aan alle hygiënische normen. Hierdoor is het dé perfecte keuze voor uw badkamervloer!

Gietvloer in de slaapkamer

Geen kamer in huis waar comfort zo belangrijk is als in de slaapkamer. Met onze gietvloeren creëert u eenvoudig een fijne en comfortabele slaapomgeving. Bovendien zijn al onze gietvloeren combineerbaar met vloerverwarming. Door de transparantie van onze gietvloeren, wordt de warmte ook optimaal doorgegeven. Zo slaapt u altijd op beide oren.

©
©

Gietvloer in het toilet

Een toilet of WC-ruimte wordt vaak gebruikt en moet ook frequent gereinigd worden. Door hun naadloze structuur en hun resistentie tegen chemicaliën, zijn onze gietvloeren uitermate geschikt voor toiletomgevingen. Onze gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en bieden daarom een garantie op hygiëne.

Gietvloer in een bedrijf

Bent u op zoek naar een naadloze en hygiënische bedrijfsvloer? Remmers beschikt over een brede waaier aan gietvloeren die geschikt zijn voor elke kantooromgeving. Verder kan u ook bij ons terecht voor zware industriële vloeren die zich perfect lenen voor productieruimtes, magazijnen en parkeergarages. Deze vloertypes zijn hoog mechanisch belastbaar en zijn ook chemicaliënbestendig.

©