©
©

Cerezo Ecologische Gietvloeren

Met Cerezo kiest u voor een duurzame en herbruikbare gietvloer van premium kwaliteit. Vervaardigd volgens het Cradle to Cradle-principe, levert Cerezo een directe positieve bijdrage aan mens, natuur en economie. Veeg de vloer aan met verspilling en zet vandaag nog uw eerste stappen naar een volledig circulaire woning.

Ontdek Cerezo

Unikleur Polyurethaan Gietvloeren

Elke PU (polyurethaan) unikleur gietvloer voorziet uw woning van een ultramoderne en strakke toets. Dankzij hun eenkleurige en neutrale uitstraling, vinden unikleur gietvloeren naadloos aansluiting bij diverse interieurstijlen. Van minimalistisch over industrieel tot bohemian, er is geen woonstijl die niet rijmt met een unikleur gietvloer.

Ontdek deze vloerenlijn

©
©
©

Twee Kleurige Polyurethaan Gietvloeren

Dankzij hun uitzonderlijke fysionomie zijn tweekleurige PU (polyurethaan) gietvloeren tegenwoordig enorm gegeerd. Door het combineren van twee verschillende kleuren kan onder meer een stijlvol betonlook of marmerlook effect gecreëerd worden. Kies voor een uitzonderlijke melange van kleuren en til uw vloer naar een hoger niveau.

Ontdek deze vloerenlijn

Metallic Epoxy Gietvloeren

De glans van aluminium, de reflectie van koper, het patina van brons. Dát is wat u mag verwachten wanneer u kiest voor een Metalufloor®. De zachte maar levendige kleurnuances maken van elke vloer een unieke vloer! De metallic-effects zorgen voor een scherpe schittering die speelt met het licht en een effect van dieptewerking geeft. Het typische patinaeffect geeft uw interieur een warme natuurlijke uitstraling! Dankzij de flexibiliteit ervaart u een vloer die warm is, comfortabel en zacht aanvoelt.

Metalufloor

©