©

Een familiebedrijf met internationale weerklank

Over Remmers

De Remmers groep werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en is ook nu nog een onafhankelijk familiebedrijf. Remmers is een specialist in de productie van de bouwchemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken.

Het bedrijf telt ongeveer 1.500 hoogopgeleide werknemers, meer dan 400 probleemoplossende productsystemen en een decennialange ervaring in de belangrijkste competentiedomeinen in onze sector. Als bedrijf zijn wij actief op veel verschillende markten. Onze producten variëren van gebouw-, hout- en vloerbescherming tot industriële laksystemen.

Ons productgamma gaat van een individuele producttoepassing tot het volledige ontwerp en realisatie van een uniek project. We beschikken over een groot assortiment van gietvloeren, voor zowel particulier als industrieel gebruik. Onze vloerenexperts staan dagelijks tot uw beschikking om u een antwoord te bieden op de meest uiteenlopende vragen. Ook voor het herstel van uw huidige gietvloer kan u bij ons terecht. Op zoek naar een passende en sneldrogende gietvloer? Wij klaren de klus binnen de dag!

©