©

Premium gietvloeren voor ieder interieur

Remmers staat al jarenlang synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de gietvloeren branche. Met veel toewijding en oog voor detail streven wij steeds naar de beste oplossing voor onze klanten. Onze vloerenexperts staan dagelijks tot uw beschikking om advies te verlenen over uw persoonlijk renovatie- of nieuwbouwproject. Verder kan u ons steeds bereiken op het nummer +32 (0)14 84 80 80 of ons mailen via online@remmers.be. Bij Remmers dragen wij duurzaamheid, creativiteit en service hoog in het vaandel. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek of gratis offerte voor uw interieurproject.

©

Al jarenlang een garantie op kwaliteit

Gietvloeren zijn sedert kort aan een ongekende opmars bezig in particuliere woonruimtes zoals livings, keukens en badkamers. Toch kan Remmers al een jarenlange expertise voorleggen op vlak van gegoten kunststofvloeren. Vanuit onze ervaring als fabrikant van industriële gietvloeren, zijn wij erin geslaagd om de klassieke decoratieve gietvloeren van een kwaliteitsinjectie te voorzien. Hierdoor zijn wij op korte tijd uitgegroeid tot dé referentie voor state-of-the-art gietvloeren in de sector.

©

Mogelijkheden met gietvloeren

Remmers maakt u graag wegwijs in de wondere wereld van gietvloeren. Wij vinden het belangrijk dat u steeds de beste keuze maakt voor uw persoonlijk woonproject. Bij ons koopt u niet enkel een vloer, u krijgt er gratis een optimale service en begeleiding van A tot Z bij. Neem een kijkje op onze website en maak een keuze uit de verschillende soorten gietvloeren: van unikleur en tweekleurige gietvloeren tot ecologische kunststof vloeren, de keuzemogelijkheden zijn oneindig. Elk hebben ze hun bijzonderheden en unieke eigenschappen. Met Remmers kiest u voor industriële kwaliteit met een ambachtelijke touche.

©
©