©

Twee Kleuren Polyurethaan Gietvloeren

Een uitgesproken karakter

Dankzij hun uitzonderlijke fysionomie zijn tweekleurige PU (polyurethaan) gietvloeren tegenwoordig enorm gegeerd. Door het combineren van twee verschillende kleuren kan onder meer een stijlvol betonlook of marmerlook effect gecreëerd worden. Kies voor een uitzonderlijke melange van kleuren en til uw vloer naar een hoger niveau.

©

Waar elegantie en efficiëntie elkaar ontmoeten

Betoverende kleurharmonie

Onze tweekleurige PU gietvloeren zijn de ultieme symbiose tussen industriële basiskleuren en flukse kleurschakeringen. Dankzij deze speelse tweekleurentechniek krijgt uw woonruimte linea recta een nieuwe identiteit. Van betonlook tot marmerlook effecten, geen kleurencombinatie is te ver gezocht voor ons. Onze tweekleurige gietvloeren zijn warmtegeleidend en uitermate geschikt voor intensief loopverkeer. Bovendien voldoen ze ook aan alle basale vereisten van een polyurethaan gietvloer. Zo zijn ze stuk voor stuk vloeistofdicht, naadloos en bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën.

©

Twee-kleuren techniek met een discreet marmereffect met een PUR-gietcoating. Scheuroverbruggend, UV-stabiel en flexibel voor ruimtes waaraan hoge optische eisen worden gesteld met een individueel karakter.

Twee-kleuren techniek met een 50/50 mengverhouding voor een contrastrijk marmereffect met een PUR-gietcoating. Scheuroverbruggend, UV-stabiel en flexibel voor ruimtes waaraan hoge optische eisen worden gesteld met een individueel karakter.

Mogelijke kleurenvariaties

Remmers Color kunststofvloersystemen zijn verkrijgbaar in alle RAL, RAL-Design en NCS kleuren. Daarnaast kunnen alle kleuren worden gemaakt op basis van een voorbeelden kan ook de kleurintensiteit worden aangepast. De mogelijkheden zijn hierdoor nagenoeg onbeperkt.

  • Antracietgrijs RAL 7016 & Lichtgrijs RAL 7035

  • Lichtgrijs RAL 7035 & Basaltgrijs RAL 7012

  • Gentiaanblauw RAL 5010 & Geelgroen RAL 6018

  • Parelwit RAL 1013 & Beige RAL 1001

  • Verkeersrood RAL 3020 & Zwart RAL 9005

  • Verkeerswit RAL 9016 & Gentiaanblauw RAL 5010