©

Het merk met het dak - ook op het dak!

Remmers kan vandaag uitpakken met meer dan een halve eeuw ervaring, competentie en innovaties op het vlak van afdichtingen van bouwwerken. De ontwikkeling van nieuwe technologieën is daarbij altijd een maatgevende basis voor het succes van het bedrijf geweest.

Met MB PUReactive beginnen we nu aan een nieuw hoofdstuk: hiermee kunnen we platte daken nog veiliger, eenvoudiger en economischer afdichten. MB PUReactive combineert als PU-hybride product het beste van verschillende werelden en is daardoor een dakafdichtingsproduct met verrassende kenmerken.

MB PUReactive is dankzij de uitstekende hechting en flexibiliteit net zo betaalbaar als een afdichting met bitumineuze producten, maar kan ook perfect worden gebruikt voor aansluitingen en materiaalovergangen. Daarbij wordt uiteraard aan de strengste eisen van ETAG 005 voldaan.

Duurzaam droog en veilig

Wegens zijn blootstelling en de constructief bepaalde vochtbelasting is een plat dak het zwaarst op de proef gestelde deel van een gebouw. Daarbij vormen niet alleen het regenwater, maar ook extreme temperatuurverschillen en complexe bouwfysische wisselwerkingen met het binnenklimaat van de onderliggende ruimten grote uitdagingen. En dan is er nog de mechanische belasting – spanningen die worden veroorzaakt door het uitzetten, het krimpen en het buigen van de constructie. En alsof dat nog niet genoeg is, worden platte daken tegenwoordig steeds vaker beplant, wordt erover gelopen en worden er fotovoltaïsche zonnepanelen op opgesteld.

Dat verklaart waarom de afdichting van platte daken aan de strengste eisen moet voldoen. Het individuele karakter van veel platte dakconstructies en het specifieke gebruik ervan stellen ook bijzondere eisen aan ontwerpers en uitvoerders. Het soort isolatie, de opbouw van de verschillende lagen, de daarmee verbonden bouwfysica, de brandbeveiliging, de waterafvoer en ten slotte ook de dakafdichtingen moeten daarbij op een zorgvuldige manier worden beschouwd, geselecteerd en uitgevoerd. Daar kunnen wij bij helpen!

MB PUReactive

©

Neem nu contact met ons op

We staan op elk moment graag tot uw dienst.
U kunt ons bereiken op +31 (0)6 51 54 85 94
of via mail op r.vugteveen@remmersbv.nl

Permanent droog en veilig met PU-hybride afdichtingen

Ontdek meer over onze afdichtingssystemen voor platte daken.

Download onze brochure nu.

Download