©

Coronavirus - COVID-19

Actuele informatie en richtlijnen

Update 18 maart

Gisteren werden er strengere maatregelen gecommuniceerd door de overheid, met ingang vanaf vandaag, 12u00. Deze maatregelen houden in dat (onder andere) alle niet-essentiële winkels gesloten dienen te blijven. Daarom is er vanaf 12u00 geen balieverkoop meer mogelijk en dienen afhalingen vooraf telefonisch of per mail doorgegeven worden. Wij trachten tevens alle niet-noodzakelijke contacten te vermijden.

Thuiswerken wordt de regel. Daarom zal technisch advies ter plaatse niet meer mogelijk zijn. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw regiomanager.

Kan ik nog goederen bestellen of afhalen?

Ja! Onze medewerkers zorgen ervoor dat u uw bestelling kan afhalen, zonder fysiek contact. We nemen ook hier extra hygiënische maatregelen. Uw bestelling zal buiten worden klaargezet aan het magazijn. U kan deze dan zelf laden. Onze telefonische lijnen zijn nog steeds bereikbaar om uw bestellingen en afhalingen door te geven.

Worden mijn goederen nog verstuurd?

Ja! Leveringen vanuit België, zowel als directe leveringen vanuit Duitsland, ondervinden momenteel geen hinder. We volgen de ontwikkelingen echter nauw op, en informeren u van zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Beste klant,

Het Coronavirus (COVID-19) is sinds enkele weken niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Op donderdag 12 maart werden er door de Belgische overheid nieuwe maatregelen genomen in het kader van het Coronavirus. Ook de Remmers Groep volgt het advies van de overheid op, en past deze maatregelen ook binnen Remmers België toe.

Concreet betekent dit dat wij extra hygiënische maatregelen nemen om de verspreiding van het Coronavirus in te dijken. Wij moedigen onze werknemers aan zoveel mogelijk aan telewerken te doen, waardoor de bezetting op kantoor gereduceerd werd tot het minimum. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat in deze risicovolle periode op de eerste plaats. Deze maatregelen gelden al zeker tot en met 3 april, zoals de overheid het voorschrijft.

Wat betekent dit voor u als klant?

U kan ons nog steeds bereiken op het gekende nummer, +32 (0)14 84 80 80, voor vragen en bestellingen. Toch willen wij u vragen om, indien mogelijk, uw vraag op mail aan ons te bezorgen daar onze bezetting op kantoor is gereduceerd tot het minimum. Wij trachten u echter vanop afstand dezelfde service te bieden als voorheen.

Leveringen vanuit België, zowel als directe leveringen vanuit Duitsland, ondervinden momenteel geen hinder. Onze collega’s in het magazijn en productie zijn alsnog aanwezig, om een vlekkeloze verwerking van uw order te garanderen. Uiteraard hangen wij in deze situatie af van externe partners zoals transportfirma’s. We volgen de ontwikkelingen van het virus nauw op samen met de adviezen van de overheid. Wij informeren u van zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Aangezien ook Remmers niet weet hoe de situatie zal evolueren, willen wij u adviseren om voorraad aan te leggen van uw producten, indien continuïteit belangrijk is voor uw organisatie.

Indien u vragen heeft omtrent deze situatie, aarzel niet ons te contacteren.