• ©

MB 2K - Het genie onder de reactieve afdichtingen

MB 2K is het genie onder de multifunctionele bouwafdichtingen van Remmers. De bekende eigenschappen van deze allrounder zijn de afgelopen jaren continu verbeterd. Het vormt perfecte scheuroverbruggingen met de kleinste laagdikten en in extreem korte droogtijden. Bovendien kan MB 2K ook met alle gangbare technieken worden verwerkt.

©

Multifunctionele bouwafdichting

Met het genie van de multifunctionele bouwafdichting is vullen, gieten of spuiten bijzonder eenvoudig. MB 2K staat voor absolute topkwaliteit en blinkt uit door zijn individuele sterke punten.


  • Verbruik ca. 1,1 kg/m² per mm droge laagdikte
  • Zeer flexibel en buigzaam
  • Hoge kleefkracht op bijna alle ondergronden
  • Weerstand tegen extreme druk
  • Overschilderbaar
  • UV-bestendig
  • Bestand tegen vorst en dooizout

Lees meer

Spuiten, plamuren, als slurry

De multifunctionaliteit van Remmers MB 2K komt ook tot uiting in de verwerking. Wanneer de gebruiker MB 2K handmatig aanbrengt, kan hij het product plamuren, verwerken als slurry of zelfs aanbrengen met de rol. Op moeilijk bereikbare overgangen en op kleine vlakken, zoals bij opgaande muurdelen of bij sokkels, heeft de verwerking als slurry zich ruimschoots bewezen.

Op grote vlakken adviseren wij om het product te plamuren. Door het geringe verlies door uitzakking en de hoge vormvastheid van het materiaal is het mogelijk om grote vlakken af te dichten.

Lees meer

MB 2K ©
©

Uw + aan rendement

Remmers MB 2K spuitend verwerken is zeer efficiënt. Met de geschikte machine is het spuiten vanaf een oppervlakte van 40 tot 50 m² al een rendabel alternatief voor het handmatig aanbrengen. Dankzij de 1:1 verpakking van Remmers MB 2K wordt de werktijd op de bouwplaats aanzienlijk korter en de verwerking dus nog efficiënter. Bij kleinschalige toepassing is de 3:3 verpakking de juiste keuze. Of het nu gaat om het afdichten van sokkels, het aanbrengen van voegbanden of soortgelijke toepassingen - met deze verpakking verliest u geen kostbaar materiaal.

Lees meer

Slechts 3 mm laagdikte tot 3 m beneden maaiveld zonder weefsel

Zelfs wanneer bodemrakende bouwdelen moeten worden afgedicht tegen stuwend water, volstaat een droge laagdikte van 3 mm zonder weefsel.

Meer dan 3 mm scheuroverbrugging zonder weefsel

Met meer dan 3 mm scheuroverbrugging biedt MB 2K meer betrouwbaarheid en flexibiliteit. Zelfs zwaar belaste delen worden duurzaam afgedicht.

Na 9 uur aanvulbaar, na 18 uur volledig uitgereageerd

Met MB 2K bespaart u materiaal en tijd. Dankzij de speciale formule kan het product extreem snel drogen en vernetten. Bij normale klimaatomstandigheden kan al na 9 uur worden aangevuld.

Uw + aan veelzijdigheid

Meer is haast onmogelijk – Remmers MB 2K

  • Buitenafdichting in contact met de grond
  • Voegen bij tegels en platen afdichten
  • Curatieve binnenafdichting