©
Onderwerp: Houtbescherming

Lancering Remmers [eco]

zondag, 07.10.2018

Hoe [eco] ben jij?

Recent werd ons assortiment houtbeschermingsproducten uitgebreid met een zeer speciale lijn: Remmers [eco]. Met deze nieuwe producten combineren we een uitgebreide en decoratieve houtbescherming, met duurzaamheid zónder kwaliteitsverlies! Het [eco] assortiment werd volledig ontwikkeld op basis van hernieuwbare grondstoffen. Met deze nieuwe lijn richt Remmers zich consequent op duurzaamheidsprincipes die rekening houden met de gehele levenscyclus van de producten - van ontwikkeling en productie, over verpakking en logistiek, tot toepassing en uiteindelijk verwijdering.

De nieuwe [eco] producten bieden uitgebreide bescherming tegen invloeden van buitenaf en geven het houtoppervlak een natuurlijke esthetische uitstraling. Bovendien zijn ze biocidevrij, gezond om in te leven (kan zowel binnen als buiten worden gebruikt), ecologisch en economisch, kindvriendelijk, veganistisch, voedselveilig en meermaals gecertificeerd. Nog een pluspunt: alle nieuw ontwikkelde producten beloven - zoals gebruikelijk van Remmers - de beste afwerking en uitstekende resultaten.

De producten in een oogopslag
Dankzij ons brede assortiment systeemproducten zoals transparante en dekkende houtbeitsen en oliën, is er voor elke behoefte iets te vinden. Een overzicht kan u raadplegen op www.remmers.eco.