©
©

De voordelen van onze primers in één oogopslag:

  • Uitstekende hechting op vele ondergronden
  • Beschermt tegen corrosie
  • Isolerend tegen houtinhoudstoffen
  • Veelvuldig overschilderbaar (zie systeemproducten)
  • Geschikt voor PVC, zink, ijzer, staal en andere ondergronden

Voor elke context de gepaste primer

Remmers staat sinds vele jaren bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige coatings. Vakmannen vinden intussen zo goed als alles wat ze zoeken in ons assortiment. Om onze klanten een efficiënt en compact assortiment te kunnen aanbieden voor alle mogelijke ondergronden voorzien wij universeel inzetbare primers. De multifunctionele universele primer kan bijvoorbeeld dienen als metaalprimer, PVC-primer of aluminiumprimer en kan probleemloos op deze of andere ondergronden aangebracht worden.

©

Uitstekende hechting op eender welke ondergrond

De universele primerfamilie omvat: AG-20-Universele primer, Aqua AG-26-Universele primer, Aqua AG-28-2K-Universele primer Deze drie producten met zeer goede hechtingseigenschappen vervoegen het ruime gamma aan producten voor de bewerking van allerlei oppervlakken. Ze zijn onder andere geschikt voor de bewerking van metalen ondergronden zoals staal, aluminium en koper, maar ook harde kunststoffen, kunststoffen, PVC, tegels, keramiek en glas.

Multifunctionele producten - veelzijdig inzetbaar

Deze drie multifunctionele producten versnellen het werk en kunnen dankzij hun specifieke eigenschappen en capaciteiten nagenoeg overal gebruikt worden, zowel binnen als buiten. Ze hechten uitzonderlijk goed en drogen verbazend snel. Deze producten kunnen met een borstel, verspuiter of roller aangebracht worden.

Om een perfecte coating te garanderen is het niet alleen belangrijk dat de vakman over de nodige knowhow beschikt, maar ook een optimale en perfecte voorbehandeling van de ondergrond is essentieel. Onze universele primers zijn in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar en kunnen standaard in meerdere kleuren gekozen worden, zodat het aanbrengen van de volgende laag zo vlot mogelijk kan verlopen.

©

Deze hechtprimer is optimaal als grond- en tussenlaag voor binnen en buiten. Metalen ondergronden zoals verzinkt staal, aluminium, koper of messing kunnen met deze watergedragen primer voorbehandeld worden ter bescherming tegen corrosie. Ook voor ondergronden zoals PVC vormt de Aqua AG-26-Universele primer een optimale hechtgrond voor een afwerklaag. Dankzij zijn isolerende werking tegen houtinhoudsstoffen kan deze universele primer ook perfect op houten ondergronden aangebracht worden. Deze universele primer op waterbasis kan reeds na 6 uur overschilderd worden waardoor meerdere lagen per dag aangebracht kunnen worden.

De 2K-hechtprimer is de perfecte oplossing voor ondergronden die een speciale grondering nodig hebben. Problematische ondergronden zoals tegels, keramiek of glas kunnen met de Aqua AG-28-2K-Universele primer perfect gegrondeerd worden en bieden zo een optimale ondergrond voor de afwerklaag. Bovenop de corrosiebescherming voor ondergronden zoals (verzinkt) staal, aluminium, koper of messing en de isolerende werking tegen houtinhoudsstoffen is de 2K-hechtprimer geschikt voor overschildering met een veelvoud aan afwerkcoatings.

Deze universele primer is geschikt als grond- en tussenlaag voor buiten. Deze hechtgrond kan voor hout van alle maathoudendheidsniveaus gebruikt worden. Ook op metalen ondergronden hecht de primer optimaal en beschermt hij het oppervlak tegen corrosie. De hechtgrond is op basis van oplosmiddel en bevat filmconserveerders tegen microbiële schade. Op inhoudsstofrijke en exotische houtsoorten, zoals bangkirai, moabi, massaranduba, kasai, kambala, framire, hevea, sapeli, sipo, meranti, eik, es kan de AG-20-Universele primer ingezet worden om te isoleren tegen inhoudsstoffen en tegelijkertijd de optimale ondergrond te creëren voor een afwerklaag.

Kom meer te weten over onze producten

Download hier onze laatste nieuwe brochure.

Download brochure