©

Competentiecentrum voor industriële lakken

Technologiecenter, researchafdeling, klantencentrum en opleidingslocatie onder één dak

Technologiecenter, researchafdeling, klantencentrum en opleidingslocatie onder één dak. De modernste technische apparatuur, de mogelijkheid om nieuw ontwikkelde laksystemen in reële omstandigheden te testen en gelijktijdig gedetailleerde testbatches uit te proberen, staan ​​garant voor een uniek oppervlakresultaat.

Research & Development

Het kloppende hart van het competentiecentrum van Remmers Industrielacke is het grote technologiecenter. De uitgebreide uitrusting met de modernste machines stelt ons vanaf nu in staat om laksystemen onder reële omstandigheden te testen en testbatches met nieuwe producten uit te proberen. Bovendien kunnen op deze manier praktische toepassingen en de afdeling Research & Development, die in een vleugel van het nieuwe gebouw is gehuisvest, nauwer samenwerken, wat voor beide enkel maar positief kan zijn. Een nauwe interactie tussen de chemie van lakken en de juiste verwerkingstechniek is belangrijk om een ​​ideaal oppervlakresultaat te garanderen.

©
©

Klantenservice verbeteren

De glazen inkomhal van het competentiecentrum is bedoeld als ontvangstruimte voor klanten, maar kan ook worden gebruikt voor vergaderingen, gesprekken met klanten en presentaties. Daarnaast wordt de galerij gebruikt als een soort showroom. Hier kunnen bezoekers, klanten en medewerkers de verscheidenheid van het productassortiment van Remmers Industrielacke bewonderen aan de hand van verschillende voorbeelden van oppervlakken. Ook wanneer de selectie van de premium-lakken die daar tentoon wordt gesteld, al erg aanzienlijk is, toch is er nog heel veel meer.

Van de inkomhal komen onze bezoekers rechtstreeks in het technologiecenter. Hier zijn we nu in staat om, dankzij de nieuwste apparatuur, de productieomstandigheden van onze klanten zo getrouw mogelijk na te bootsen om individuele productoplossingen te ontwikkelen, direct in de praktijk te testen en eventueel verder te optimaliseren - een geweldige aanwinst voor onze klantenservice. Daarnaast is het technologiecenter een perfect platform voor een directe uitwisseling van ervaringen tussen onze ontwikkelaars en engineers aan de ene kant, en onze klanten en hun praktijkervaring aan de andere kant.

Opleidingen en scholingen

"Leren is zoals tegen de stroom in roeien.

Zodra je ermee stopt, drijf je achteruit."

(Benjamin Britten, Brits componist)

In de grote ruimte van ons competentiecentrum bieden wij bovendien opleidingen en scholingen aan over met klanten overeengekomen, toepassingsrelevante onderwerpen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een opleiding voor uw bedrijf of uw medewerkers, neem dan gerust contact met ons op.

©

Het competentiecentrum voor industriële lakken