©

Slijtvaste horecavloeren van topkwaliteit

In de voedingsindustrie worden steeds strengere eisen gesteld inzake hygiëne en veiligheid. Zo moeten vloeren in horecakeukens naast temperatuurbestendig ook slijtvast en antislip zijn. Dit principe geldt zeker voor restaurantkeukens, hotelkeukens, foodtrucks, caterings en fastfoodketens. Daarom is de keuze voor een veilig, hittebestendig en vloeistofdicht vloersysteem van wezenlijk belang. Remmers biedt een breed assortiment aan innovatieve industrievloeren voor deze sector.

Remmers heeft in al die jaren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in het ontwikkelen, produceren en aanbrengen van gietvloeren. Door de kwaliteit en het succes van de Remmers Crete gietvloeren, is Remmers een veelgevraagde partner voor bedrijven in dit segment van de voedingsindustrie. Zij kunnen erop vertrouwen dat de vloeren dankzij de kennis en ervaring van Remmers voldoen aan de strengste hygiëne- en veiligheidscriteria, waaronder de HACCP-normen.

Specifieke wensen of eisen? Al onze gietvloeren worden volledig op maat gemaakt.

©

Ontdek Remmers Crete

De perfecte professionele keukenvloer

  • HACCP-goedgekeurd
  • Snelle plaatsing van gietvloer
  • Vloeistofdichte gietvloer
  • Voedselveilig
  • Mechanisch belastbaar en bestand tegen hoge temperaturen
  • Bestand tegen chemicaliën en agressieve reinigingsmiddelen
  • Geur- en smaakneutraal
  • Antislip
  • 100% naadloos

Bereken uw prijs

©

Vereisten aan de vloer

De kunststofvloeren van Remmers voldoen aan de meest uiteenlopende eisen.

Voldoen aan individuele eisen met Remmers

U weet als geen ander dat een keukenvloer een omgeving is met allerlei beproevingen. Uw vloer moet bestand zijn niet enkel stoot- en slagbelastingen, maar ook zware wrijvingskrachten, allerlei stoffen en schoonmaakproducten met chemicaliën. Deze dagelijkse belasting vormt een werkelijke uitdaging voor uw keukenvloer. Met een Remmers systeem voldoet uw nieuwe vloer zonder probleem aan de extreme individuele eisen van de sector!

De Remmers vloersystemen hebben zich door de jaren heen reeds bewezen in diverse toepassingen. Bestaande uit drie componenten beschermt het systeem tegen hoge thermische, mechanische en chemische belastingen. Het bevat geen gevaarlijke stoffen en voldoet daarmee aan de strenge eisen van de EU met betrekking tot de HACCP voedsel- en warenwetgeving.

Elk type vloer van Remmers heeft zijn specifieke toepassing. Wij denken graag met uw mee, in functie van de dagelijkse belasting, welk type voor uw nieuwe vloer geschikt is.

Ook voor uw lobby en hotelkamers heeft Remmers de correcte oplossing: gaat u voor een designvloer met metallic afwerking, of een strakke betonlook gietvloer? U hebt de keuze!

©

Een keuken is onderhevig aan vocht. Dit systeem is geschikt voor alle natte zones waar water voor onherroepelijke schade kan zorgen.