©
©

De opmars van betonlook gietvloeren

De laatste jaren zijn betonlook gietvloeren bezig aan een opmars in particuliere woningen. Steeds vaker komen betonlook gietvloeren terug in keukens, badkamers, livings en slaapkamers. Door zijn industrieel en strak karakter, integreert dit type vloer zich moeiteloos in alle interieurstijlen. Naast trendy is deze vloer ook uiterst functioneel. Een betonlook gietvloer is volledig naadloos en krasbestendig en hierdoor ook onderhoudsvriendelijk. Betonlook gietvloeren zijn ook vrij transparant en geven zeer efficiënt warmte door. Hierdoor is het ook een energiebesparende keuze voor uw woning. Dé perfecte combinatie dus tussen esthetiek en efficiëntie. Bovendien kan u kiezen uit meerdere speelse tweekleurentechnieken. Ook een marmerlook of metallic gietvloer behoren dus tot de mogelijkheden.

De voordelen van een PU gietvloer

In tegenstelling tot epoxy gietvloeren lenen polyurethaan gietvloeren zich meer voor particuliere woningen. Epoxyvloeren zijn robuust, zwaar belastbaar en chemisch resistent, waardoor ze meer geschikt zijn als industriële vloeren voor bedrijven. Polyurethaan gietvloeren zijn flexibeler en meer op maat van woningen. Toch hebben ze een aantal fantastische eigenschappen. Ze zijn volledig vloeistofdicht, naadloos en krasbestendig. Ze zijn ook UV-bestendig en kunnen behoorlijk wat belasting aan, waardoor de belasting van zware meubels geen probleem is. Bovendien is het een voegloze toepassing, wat betekent dat vuil zich niet kan ophopen. Gemakkelijk schoon te maken dus !

©

Laat u inspireren...

©

Dit zeggen onze experts

©

Een familiebedrijf met internationale weerklank

Over Remmers

De Remmers groep werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en is ook nu nog een onafhankelijk familiebedrijf. Remmers is een specialist in de productie van de bouwchemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken.

Als bedrijf zijn wij actief op veel verschillende markten. Onze producten variëren van gebouw-, hout- en vloerbescherming tot industriële laksystemen.

Ons productgamma gaat van een individuele producttoepassing tot het volledige ontwerp en realisatie van een uniek project. We beschikken over een groot assortiment van gietvloeren, voor zowel particulier als industrieel gebruik. Onze vloerenexperts staan dagelijks tot uw beschikking om u een antwoord te bieden op de meest uiteenlopende vragen. Ook voor het herstel van uw huidige gietvloer kan u bij ons terecht. Op zoek naar een passende en sneldrogende gietvloer? Wij klaren de klus binnen de dag!