©
©

High performance vloeren voor parkeergarages

©

Duurzame oplossing op alle niveaus

Niets is eeuwig houdbaar en daarom hebben ook betonnen oppervlakken in boven- en ondergrondse parkeergarages een beschermende vloercoating nodig, zodat zij ook in de toekomst hun functie kunnen blijven vervullen. Remmers biedt steeds de juise oplossing aan voor de behandeling van parkeervloeren, hellingbanen en voetgangerszones. Wij nemen het hele project op ons van start tot finish.

Bestand tegen zwaar autoverkeer

Al onze vloercoatings voldoen aan de strengste eisen. Afhankelijk van de scheuroverbrugging, kan u kiezen uit een parkeervloer op epoxybasis of polyurethaan. Beide vloertypes beschikken over een uitstekende slijtvasheid en kunnen een hoge belasing weerstaan. Verder kan u ook kiezen uit een uitgebreid kleurenassortiment. Zo sluit uw parkeervloer aan bij de identiteit van uw bedrijf. Verder kunnen verschillende kleuren ook bijdragen aan de veiligheid, denk maar aan wegmarkeringen en indelingen.

  • Geschikt voor zware belasting
  • Dampdoorlatend
  • Hoge slijtvastheid
  • Lage emissie, niet-piepend en antislip
  • Vloeistofdicht
  • Goed reinigbaar
  • Brandveilig (Bfl - S1)
  • Chemisch bestendig

©

Ontdek onze laatste projecten

Overige toepassingen

Heeft u een autogarage of een werkplaats? Wij leggen uw garagevloer binnen één dag. Al onze gietvloeren zijn zwaar mechanisch belastbaar en bestend tegen stoffen als motorolie en vet.

Naast functioneel zijn onze gietvloeren ook decoratief. Kies voor een gietvloer die past bij de stijl van uw showroom. Van strakke effen unikleur gietvloeren tot flake gietvloeren, de opties zijn oneindig.

Al onze productievloeren voor de auto industrie zijn bestand tegen zware belasting en chemicaliën. Bovendien zijn ze volledig vloeistofdicht en antislip.

Bent u de eigenaar van en carwash of heeft u een wasplaats bij uw autogarage? Al onze vloersystemen zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast, naadloos en antislip. Ze zijn ook mechanisch en chemische belastbaar.