©
Onderwerp: Onderneming

Remmers Experience Center

dinsdag, 08.06.2021

Nieuw Remmers Experience Center opent binnenkort zijn deuren

De bouwactiviteiten zijn momenteel volop bezig, maar de inhuldiging van het nieuwe Remmers Experience Center in Apeldoorn is dit voorjaar nog een feit. Hiermee wil het bedrijf zijn zakelijke relaties versterken en (toekomstige) partners via een persoonlijke reis laten kennismaken met alle producten, oplossingen en diensten van Remmers.

Alle industrietakken ondergebracht in één locatie

Het nieuwe Remmers Experience Center zal een oppervlakte beslaan van maar liefst 1200 m² en moet meer dan een onafhankelijke inspiratieplek worden. In de grote interactieve showroom krijgt iedere divisie een aparte ruimte. Hier kunnen klanten terecht voor persoonlijk advies en worden ze begeleid naar de beste totaaloplossing. Bijkomende trainingen, seminaries en beurzen moeten het educatieve aanbod verder luister bijzetten. Geert Philips, Sales Manager Vloeren, ziet het alvast graag gebeuren. “Het Experience Center wordt de plek bij uitstek voor onze relaties om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de vloerenbranche. Ze maken dus niet enkel kennis met onze producten, maar leren ook de nieuwste technieken en trends in de nieuwe theorielokalen en praktische demoruimtes.”

Niet aan proefstuk toe

Met de oprichting van het Remmers Experience Center is de gerenommeerde fabrikant niet aan zijn proefstuk toe. Ruben Vugteveen, Sales Manager Bouw, geeft tekst en uitleg. “Het moederbedrijf in Löningen schrijft al enkele jaren een succesverhaal met de oprichting van een onafhankelijk competentiecentrum voor de houtdivisie. Dit inspireerde hen om recent een nieuw expertisecentrum te bouwen waarin ook de bouw- en vloerendivisie vertegenwoordigd zijn. Datzelfde gaan wij nu dus ook doen voor Nederland. Als eerste exportland binnen de Remmers Groep nota bene. Een verwezenlijking waar we als lokale vestiging ontzettend trots op zijn.”

Thematische opleidingen en seminaries

In het Experience Center krijgt iedere divisie ook een toegewezen opleidingsruimte. Hier kunnen (potentiële) klanten het hele jaar door terecht voor sectorgebonden opleidingen en seminaries. Inschrijven kan eenvoudigweg via de boekingstool op de website van het Remmers Experience Center. Daarnaast verzorgt Remmers ook bijkomende opleidingen op maat bedrijven. Zo kunnen alle deelnemers geschoold worden in functie van de specifieke behoeften en wensen van uw organisatie.

De volledige kalender bekijken? Dat kan nu via onze website www.remmersexperiencecenter.nl