Onderwerp: Bouwbescherming

RenoResto 2018

dinsdag, 13.11.2018

Hét event voor de erfgoedprofessional

Downloads:
Brochure Clean Galena
Flyer MB 2K

Op 4 en 5 oktober openden de deuren van Tour & Taxis voor een nieuwe editie van RenoResto. Dit event voor de erfgoedprofessional wist dit jaar 1.124 bezoekers te trekken, wat een verhoging betekent van 10% t.o.v. vorige editie. Niet enkel architecten wisten deze 2-daagse beurs te bezoeken, maar ook aannemers in de renovatie- en restauratiesector, overheidsdiensten, studiebureau's en projectontwikkelaars wisten hun weg te vinden naar Brussel. Bovendien werden er 32 gratis lezingen georganiseerd voor een zeer breed publiek. Ook Kanaal-Z bracht de beurs een bezoekje. Bekijk hun reportage hier.

Ook Remmers was terug te vinden in Tour & Taxis. Onze focus op RenoResto was drieledig: enerzijds stelden we onze MB 2K voor - het universele afdichtmiddel. Anderzijds lieten we het publiek kennis maken met onze RIG kelderdichting. Een 10-jarige verzekering voor het afdichten van kelders. Een voordeel voor zowel de aannemer, als de klant!

Tenslotte presenteerden we dé primeur van dit jaar: Clean Galena. Clean Galena is de meest recente innovatie in buitenreiniging. Dankzij dit product is een emissievrije reiniging van ons patrimonium mogelijk.

Meer weten? Download onze brochures of contacteer ons via info@remmers.be