©

Résifred SPRL

Industriële & decoratieve vloeren

Decoratieve vloeren

In de industrie zijn kunststof vloersystemen van polyurethaan en epoxyhars al heel lang state-of-the-art. Dit komt vooral door de hoge belastbaarheid en de zeer tijdsefficiënte manier van verwerking. Vandaag de dag worden de enorm sterke vloeren, zowel in commerciële alsook in openbare en privégebouwen toegepast. Veel van deze nieuwe toepassingsgebieden profiteren van de decoratieve elementen van designvloeren.

Ze zijn met het oog op kleur en structuur tot in de kleinste details voor iedereen persoonlijk op maat te realiseren. De vloersystemen bieden totaal nieuwe ongekende ontwerpmogelijkheden voor architecten, aannemers en opdrachtgevers. Enkelvoudig gekleurde vloeren, bijzondere of opvallende kleurcombinaties door instrooimateriaal; iedere vloer wordt zo een uniek onderdeel met zijn eigen stijlvoor iedere afzonderlijke ruimte. Zowel in commerciële ruimtes in de mode- en levensmiddelenindustrie, als in representatieve ruimtes als kantoren, conferentieruimtes en foyers, herkent men de decoratievevloersystemen aan een optimaal loopcomfort, verhoogde antislip eigenschappen, de goede reinigings eigenschappen en de prettige woon- en werkomgeving.

©

Referenties decoratieve vloeren

©

Industriële vloeren

Het begrip industrievloer is een verzamelwoord voor vloeren met een veelzijdig gebruik. Alle vloeren die niet voor woningen of straten worden gebruikt, worden tot industrievloeren gerekend. Naast de garantie dat ze sterk genoeg moeten zijn, moet de industrievloer langdurig bestand zijn tegen zo veel mogelijk soorten belasting en daarbij een minimum aan onderhoud en reparatie vereisen.

Afhankelijk van uw behoeften en wensen zijn er verschillende opties voor u beschikbaar. Wij adviseren u graag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Designvloeren Shop & Trade

Verdere informatie over Remmers coatingsystemen vindt u in onze brochure.

High Performance industrievloeren

Verdere informatie over Remmers coatingsystemen vindt u in onze brochure.