Oppervlaktebeschermingsystemen

Goede bescherming en creatieve verscheidenheid

Hoogwaardige impregneringen of scheuroverbruggende coatings van Remmers verhogen de bescherming van het beton tegen indringing van CO2 en zouten die de wapening aantasten.

Niet beloopbare en berijdbare oppervlakken

Om vochtindringing in bouwmaterialen te voorkomen wordt er al honderden jaren een methode gebruikt om gebouwen te beschermen. Vitruvius beschreef in zijn werk „De Architectura Libri Decem“ al het gebruik van natuurlijke oliën om mortels waterwerend te maken en daarmee bestendiger. Tegenwoordig worden hiervoor moderne producten gebruikt, waardoor de effectiviteit en duurzaamheid door de hoogwaardige werkzame stoffen en bindmiddelen worden gegarandeerd.

Coatings en impregneermiddelen dienen als bescherming en hebben verschillende functies. Naast bescherming tegen indringing van schadelijke stoffen, bijvoorbeeld zouten maar ook CO2, in het beton en de daarmee verbonden regulering van de vochthuishouding en verhoging van de elektrische weerstand, kan ook de fysische weerstand worden verhoogd. Daarnaast is er nog de mogelijkheid een starre of flexibele scheuroverbruggende oppervlaktebescherming met een grote creatieve verscheidenheid met de geteste oppervlaktebeschermingsystemen van OS 1 tot OS 5a in te zetten.

Remmers oppervlaktebeschermingssystemen voldoen aan de eisen van de NEN-EN 1504-2 en de instandhoudingsrichtlijn van de DAfStb.

©

OS 2

Preventieve bescherming van betonnen bouwdelen die blootgesteld staan aan weersinvloeden met voldoende waterafvoer, ook bij oppervlakken die worden blootgesteld aan sproeinevel van dooizout.

©

OS 1

Hydrofoberende impregnering voor een waterafstotend oppervlak. De poriën zijn niet gevuld, maar alleen blootgelegd.

Er is geen filmvorming aan het oppervlak herkenbaar, en er kan geen visueel ontwerp van het betonoppervlak worden gemaakt.

©

OS 4

Betonnen bouwdelen die blootgesteld staan aan weersinvloeden, ook bij oppervlakken met een scheurvrije ondergrond die worden blootgesteld aan sproeinevel van dooizout.

©

OS 5a

Betonnen bouwdelen met scheurvorming aan het oppervlak die blootgesteld staan aan weersinvloeden, ook bij oppervlakken die worden blootgesteld aan sproeinevel van dooizout.

Beloopbare en berijdbare oppervlakken

Kwalitatieve, starre of scheuroverbruggende coatings van Remmers verhogen de bescherming tegen vochtindringing, CO2 en zouten die staal aantasten in het beton. Deze beschermende functie wordt met de geteste en toegelaten oppervlaktebeschermingsystemen OS 8 - OS 11b gewaarborgd.

©

OS 8

Starre coating voor mechanisch zwaar belaste oppervlakken conform NEN-EN 1504-2.

©

OS 8 WD

Dampdoorlatende coating voor mechanisch zwaar belaste oppervlakken.

©

OS 10 / OS 11a pro

Coating als afdichtingslaag met een grote scheuroverbrugging onder bescherm- en deklagen voor beloopbare en berijdbare oppervlakken conform DAfStb, TL / TP-BEL-B3.

©

OS 11a (OS Fa)

Coating met een verhoogd dynamisch scheuroverbruggend vermogen voor beloopbare en berijdbare oppervlakken conform NEN-EN 1504-2 en DAfStb.

©

OS 11b (OS Fb)

Coating met een grote scheuroverbrugging voor beloopbare en berijdbare oppervlakken conform NEN-EN 1504-2 en DAfStb.

Oppervlaktebescherming

14 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 064230

Grondering met hydrofoberende werking

Art.nr. 297613

Extreem elastische gevelverf

Art.nr. 100806

PCC fijnspachtel

Art.nr. 649013

Met kwartsiet gevulde, met vezels versterkte tussencoating voor het egaliseren van betonnen oppervlakken

Art.nr. 071005

Watergedragen impregnerende crème op basis van silaan, zonder oplosmiddelen

Art.nr. 650005

Premium acrylverf voor gevels

Art.nr. 636103

Transparante grond- en mortelhars

Art.nr. 122413

Gepigmenteerde primer en basislaag

Art.nr. 618611

Gepigmenteerde rolcoating of kopverzegeling

Art.nr. 605169

Spuitbare afdichtingscoating voor het Remmers Deck OS 10 EP Pro systeem

Art.nr. 605325

Flexibele slijtlaag

Art.nr. 073161

Hydrofoberende impregnering voor beton, vrij van oplosmiddelen. Geschikt voor constructies zoals overbruggingen, tunnels en bruggen. Voldoet RWS RTD1002.