©

Overige producten

Producten voor nabehandeling en stortnaden

Producten voor nabehandeling

Vers gestort en verdicht beton moet tegen te snelle uitdroging beschermd worden, zodat de betonrand bestand is tegen het indringen van corrosiebevorderende stoffen. Vooral bij hoge temperaturen, een lage luchtvochtigheid en wind wordt het droogproces dermate versneld dat ernstige scheurvorming kan optreden voordat het beton is uitgehard. Naast klassieke nabehandelingsmethoden, zoals in de bekisting laten, kan ook een zogenaamde curing compound worden gebruikt. Een curing compound is een middel dat als nabehandeling vloeibaar moeten worden aangebracht met hoog waterafdichtend vermogen. Het materiaalverbruik vermeld in de technische merkbladen moet absoluut worden aangehouden.

Stortnaden en constructievoegen

Voor het dichtzetten van stortnaden of constructievoegen bijv. achteraf af te dichten uitsparingen of doorvoeren, zijn speciale oplossingen vereist. Hier biedt Remmers aangepaste oplossingen met zwelband op basis van bentoniet of een getest systeem met injectieslangen.

Overige producten

6 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 418001

Art.nr. 123030

Uithardingsmiddel voor beton

Art.nr. 121105

Beton-, mortel- en cementsluierverwijderaar

Art.nr. 22502520

3-componenten, zwaar te belasten epoxymortel

Art.nr. 22504220

3-componenten epoxymortel voor industriële vloerbekleding. Geschikt voor zware belasting of als slijtlaag op betonvloeren

Art.nr. 22506220

3-componenten mortel om ondergrond uit te vlakken. Geen eindafwerking