Test

Professionele en duurzame vloercoatingsystemen voor commercieel en privégebruik is een kerncompetentie van Remmers. Derhalve is ons assortiment producten en systeemoplossingen uitgebreid en individueel.

Vocht is de oorzaak van nagenoeg alle soorten van schade aan gebouwen. Daarom hangt de levensduur van een gebouw ook af of het ook waterdicht is. Dit geldt niet alleenl voor daken en gevels, maar ook voor funderingen en met name kelders. Een van de belangrijkste voorwaarden voor een kwalitatief intact gebouw is daarom dichte en droge wanden.

Ondanks een hoge kwaliteit en bestendigheid van beton kunnen door milieu-invloeden of productiefouten schade ontstaan, waardoor onderhoud, reparatie en bescherming noodzakelijk zijn.

De gevel, zo wordt gezegd, is het gezicht van het gebouw. Eigenlijk heeft de gevel het grootste aandeel in de uitstraling en het aanzien van een gebouw, maar bovenal zijn gevels net zo bijzonder en uniek als een gezicht. En precies zo individueel worden onderhouden en beschermd.

Zonder enige twijfel is monumentenzorg de koningsklasse van het behouden en onderhouden van gebouwen. Of het nu gaat om een gedetailleerde analyse van de toestand van een gebouw ter plaatse door de deskundige adviseurs van Remmers of speciale productoplossingen voor een duurzame bescherming van gebouwen - het aanbod van Remmers is veelzijdig.

Schimmels in de woningen en gebouwen zijn lastig en vormen een gevaar voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om schimmels volledig te verwijderen. Onze speciale schimmelsaneringssystemen zijn geschikt voor elke toepassing en bestrijden niet alleen schimmels, maar voorkomen bovendien nieuwe schimmelvorming.

Een binnenisolatie verandert het thermisch en hygroscopisch gedrag van bestaande constructies. Naast condensatieproblemen moet rekening worden gehouden met de gewijzigde droging van de constructie.

Voorkomen is eenvoudiger dan bestrijden: om aantasting van het hout door insecten of schimmels te voorkomen, biedt Remmers preventief werkzame houtbeschermingsmiddelen die al decennia lang hun waarde hebben bewezen.

In onze R&D-afdelingen stellen wij meer dan 80 vakmensen te werk, die elke dag opnieuw toekomstgerichte, milieuvriendelijke en duurzame productsystemen ontwikkelen. Hier vindt u een overzicht van alle producten op het gebied van gebouw- en vloerbescherming.

Bouw- en vloerbescherming

316 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 181001

Oplosmiddelvrij, verstevigend verkiezelingsconcentraat 1K

Art.nr. 300801

Speciale grondering

Art.nr. 301408

Multifunctionele bouwafdichting Combineert de eigenschappen van flexibele, scheuroverbruggende, minerale dichtingsslurries MDS en bitumendikke coatings PMBC

Art.nr. 2088830

Hoogwaardige, scheuroverbruggende, kunststofgemodificeerde, bitumenafdichting met polystyreen, 2K

Art.nr. 507101

Hoogwaardige, met fleece gecoate premium afdichtingstape op basis van NBR-rubber

Art.nr. 500301

Zelfklevende butyl afdichtingsband met vliescoating

Art.nr. 082301

Zwaar te belasten, drielaagse beschermingsmat met ontkoppelingsfunctie

Art.nr. 435101

Speciale flens + lijm voor het afdichten van doorvoeren

Art.nr. 043025

Starre minerale afdichtingsmortel met een hoge sulfaatbestendigheid

Art.nr. 040525

Starre minerale afdichtingsmortel voor nieuwbouw

Art.nr. 044515

Flexibele afdichtingsmortel 1K

Art.nr. 042925

Snel afbindende, slurry- en spachtelbare afdichtingsmortel met hoge sulfaatbestendigheid

Art.nr. 042625

Afdichtingsmortel met een hoge sulfaatweerstand

Art.nr. 042325

Snel afbindende dichtspachtel

Art.nr. 042825

Minerale afdichtingspleister

Art.nr. 559006

Scheuroverbruggende beschermende coating

Art.nr. 108425

Vezelversterkte PCC/SPCC (RM/SRM) voor constructieve reparatie van betonconstructies

Art.nr. 418001