©

Antislip vloeren

Veilige oppervlakteprofielen - van glad tot gestructureerd

Absolute voorwaarden voor veilige werksituaties

Remmers kunststofvloeren zijn oplosmiddelvrij en na verharding fysiologisch onschadelijk. De geschiktheid als toepassing voor naadloze vloeren in de levensmiddelenindustrie alsmede in parkeergarages zijn door externe instituten getest en bevestigd. De systemen onderscheiden zich door een hoge mechanische en goede chemische bestendigheid.

Met de combinatie van speciale epoxyharsen en daarop afgestemde vulstoffen kunnen economische systemen aansluitend op de verschillende toepassingsgebieden worden gerealiseerd. Flexibel en veilig tegelijkertijd. Remmers Crete PU-Beton is de perfecte combinatie van een watergedragen polyolemulsie en een uit polymeer MDI bestaande polyurethaanhars. Hierdoor krijgt de vloer een enorme thermische, chemische en mechanische bestendigheid, resistentie.

Maar ook daar waar geen hoge eisen worden gesteld aan mechanische eigenschappen bieden de producten van Remmers door de unieke topsealers ongekende mogelijkheden om gerechtvaardigde uiting te geven aan het thema “decoratief en antislip”.

Dankzij deze en nog veel meer andere eigenschappen hebben deze producten en systemen zich al tientallen jaren bewezen als uitstekende vloersystemen in de industrie waar antislip en de reinigingsvriendelijkheid hand in hand moeten gaan.


De thermische belasting door hete vloeistoffen is voor vele kunststofvloeren gewoon te veel. Met Remmers Crete BL 120 als basislaag in combinatie met een optionele instrooiing met Kwartszand is het systeem temperatuurbestendig tot 110°C. Deze opbouw waarborgt bovendien de noodzakelijke vereiste antislip.

De thermische belasting door hete vloeistoffen is voor vele kunststofvloeren gewoon te veel. Met Remmers Crete BL 120 als basislaag in combinatie met een instrooiing met Kwartszand en vervolgens een topsealer is het systeem temperatuurbestendig tot 120°C. Deze opbouw waarborgt bovendien de noodzakelijk vereiste antislip.

Zware belasting op kleine wieltjes vormt de zwaarste belasting voor elke vloer. Voor deze speciale belasting is Remmers Crete RT 130 ontwikkeld. Deze weerstaat stoot- en slagbelasting en is ook kortstondig bestand tegen temperaturen tot 130°C. De onder rei te verwerken mortel kan ook op groter afschot worden gelegd.

Antislip vloeren

15 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 3633

Transparante, zijdematte sealer

Art.nr. 3632

Antislip, zijdeglanzende sealer

Art.nr. 3631

Antislip, zijdematte sealer

Art.nr. 226594

PUR-beton egaliseermortel

Art.nr. 4405

Vuurgedroogd kwartszand

Art.nr. 4406

Mengsel van vuurgedroogd kwartszand

Art.nr. 1160

Transparante grondering en epoxyhars

Art.nr. 1277

Gekleurd kwartszand

Art.nr. 6735

Antislip, transparante sealer

Art.nr. 6650

Gekleurd kwartszand

Art.nr. 6742

Mineraal instrooimateriaal

Art.nr. 6648

Speciale korrels

Art.nr. 6647

Speciale korrels

Art.nr. 0905

Universeel inzetbare, transparante epoxyhars

Art.nr. 6191

Gepigmenteerde rolcoating of kopverzegeling