©

Bijna watervrij reinigen met peel-off pasta's

Emissievrij verwijderen van milieugevaarlijke stoffen

De laatste jaren is de aandacht voor emissies die kunnen ontstaan bij het reinigen van oude gebouwen terecht aanzienlijk toegenomen. De vraag of zware metalen, in welke vorm dan ook, door reiniging in het milieu kunnen vrijkomen is van bijzonder belang. Een goede methode om milieugevaarlijke stoffen direct onder het reinigingsproces te binden is het gebruik van peel-off pasta's.

Clean Galena is een reinigingsmiddel in de vorm van een pasta die naast een dragermateriaal ook actieve reinigingsstoffen bevat. Bij het aanbrengen lost de pasta onzuiverheden in de ondergrond op doordat het vuil samen met het oplosmiddel verbindt met de kompressen.

De nieuwste ontwikkelingen voor het reinigen van van binnenoppervlakken zijn peel-off pasta's op basis van een speciaal geformuleerde natuurlijke latexdispersie. Terwijl het water verdampt, vormt het polymeer een elastische film die zich aan het vervuilde oppervlak vasthecht.

Reiniging met peel-off pasta's

4 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 222020

Oplosmiddelvrije, filmvormende 'peel-off' pasta voor het verwijderen van stof, roet en andere vervuilingen zonder water.

Art.nr. 222030

Eén-componentige, oplosmiddelvrije, filmvormende 'Peel-Off' reinigingspasta voor het verwijderen van vuil en stof.

Art.nr. 0661

Reinigingspasta voor een emissievrije reiniging van natuursteen oppervlakken

Art.nr. 0662

Reiniger voor emissievrije reiniging van minerale oppervlakken