Voegwerk

Op de steen afgestemde voegmortel

Voegen in een bouwwerk hebben verschillende functies en moeten daarom telkens weer aan de eisen, die de verschillende omstandigheden met zich mee brengen, kunnen voldoen.

Dat geldt niet alleen voor de optische kant, maar ook voor de fysische, mechanische en vooral de technische eigenschappen.

Een intact netwerk van voegen is een absolute vereiste voor een slagregendichte gevel. Vochtindringing leidt tot een grotere vorstbelasting en tot een vermindering van de warmte-isolatie - beide moeten worden vermeden. Remmers voegmortels omvatten een uitgebreid productassortiment bindmiddelsystemen, korrelgroottes en sterktes alsmede keuze in kleur en hydrofiel of hydrofoob leverbaar. Ze kunnen daardoor altijd aangepast aan individuele toepassingen en eisen worden geleverd.


Voegwerk

8 producten gevonden
 

Weergave:

Art.nr. 1061

Kalkcement saneer voegmortel

Art.nr. 1026

Tras-kalk-cement voegmortel

Art.nr. 1045

Cementvrije voegmortel

Art.nr. 0350

Twee-componenten kunststof veredelde, minerale voegmortel

Art.nr. 0573

Objectspecifiek samengestelde voegmortel

Art.nr. 0567

Snel afbindende, Romeins cementmortel

Art.nr. 0564

Minerale spachtel voor historische gevels op basis van historische Romancement (cement / gebluste kalk) met natuurlijke minerale vulstoffen

Art.nr. 0543

Basismengsel ("droog-gebluste", cementvrije zand-kalkmortel) voor het maken van mortel en pleister conform historisch voorbeeld onder toevoeging van lokaal verkrijgbare toeslagstoffen