©
©
©

Vloeistofdicht, naadloos en mechanisch belastbaar

Kunststofvloeren voor de carwash

Bent u de eigenaar van een carwash of heeft u een wasplaats bij uw garage of tankstation? Dan weet u dat een kwalitatieve vloercoating essentieel is. Zo moet de vloer van een carwash naadloos, antislip, mechanisch belastbaar en volledig vloeistofdicht zijn. Daarnaast moet de vloer ook de identiteit van uw bedrijf uitdragen. Daarom gaan functionaliteit en esthetiek hand in hand bij Remmers. Zo kan u uit een brede waaier van RAL-kleuren kiezen.

©

Voordelen van wasstraat coaten

Antislip en waterdicht

Een antislip vloercoating is een vereiste in uw wasplaats of carwash. Door het veelvuldig gebruik van water en zeep kan de ondergrond glad worden. Voor de veiligheid van uw klanten en personeel is een antislip afwerking daarom een must. Onze vloeren zijn volledig waterdicht, waardoor water niet kan binnendringen in de fundering.

Slijtvast en bestand tegen chemicaliën

Naat veiligheid is ook de functionaliteit van de vloer belangrijk. Carwashvloeren zijn zwaar mechanisch belastbaar en bestand tegen een ongelijke wielbelasting. Ook kunnen ze weerstaan aan brandstoffen, zoals motorolie en benzine, en zijn ze resistent tegen agressieve schoonmaakproducten. Door zijn naadloze structuur, zijn deze vloeren overigens gemakkelijk schoon te maken. Zo houdt u de vloer van uw autowasplaats gemakkelijk schoon!

Snelle plaatsing

Het voordeel van een epoxy kunststofvloer is de snelle plaatsing. Onze gecertificeerde plaatsers hebben slechts enkele dagen nodig om een nieuw vloerdek te plaatsen. Een uiterst economische oplossing dus, gezien u maar kort hoeft te sluiten.

©